Taraftar Mobil Modem Alan veya Kullanan Varmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Taraftar Mobil Modem Alan veya Kullanan Varmı ?
Arkadaşlar ben Fenercell'den Faturalı aylık 39 TL ye 8 GB'lık mobil modem almak istiyorum 31 ağustosa kadar kampanyası, ben müşteri hizmetlerini aradım ilk ay 39 TL dışında herhangi bir vergi, telsiz kullanım ücreti vs. gelmez dediler. Ama emin olamıyorum bir arkadaşım Vodafone'dan aylık 29 TL ye 4 GB lık modem almıştı ilk ay telsiz kullanım ücreti devlete ödenen vergi vs. diye 89 TL fatura geldi kotayı hiç aşmamasına rağmen. Avea ve Fenercell'i iyi araştırdım böyle birşeyden söz etmiyor hiçbir yerde ama kullanan veya alan varsa beni bu konuda bilgilendirebilirmi ?

veycelll

Üye
arkadaşım bu aveanın yeni bir soygun şekli aynısı bu ay bendede var 24 liralık faturayı wap 02 diye katlamış neyse tüketici mahkemesınde hesaplaşırız

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar geldi kardeşim ilk ay faturan

EneSinan

EneSinan

Üye
ne alırsanız kullanım sözleşmesini dikkatlice okuyun yoksa mahkeme filan fos çıkar adam der ben bunu yazdım sende imzaladın. Senin de yapacak birşeyin kalmaz. Modem alacaksanız , 2. El alın . Internette var ucuza. Birde sim alırsınız kullanırsınız bu riske girmeye gerek yok

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
sözleşmeyi sitesinden indirdim okudum fakat herhangi bir vergi vs. den bahsetmiyordu birde modemi mecbur almam gerekiyormuş. Bende vodafone modem var müşteri hizmetlerine sordum elimde modemim var modem almak istemiyorum dedim fakat modemide almak zorundasınız dediler

EneSinan

EneSinan

Üye
sen buna ayda ne kadar vereceksin. Bak bu taraftar modemleri zaten avea'nın. Avea da bir sistem çıkmış bunu tavsiye ediyorum. 20 tl'ye heryone 500 dk + 10 tl'ye sınırsız internet var. Eğer modem'in varsa bunu yap boşa modemide almazsın. hem konuş hem internete gir . Hız konusunda bilgim yok.

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Konuşmak için fenercell hattım var zaten ayrı ben 8 GB lık paketi almak istiyorum aylık 39 TL Fenercell Faturalı hattımı ilk aldığımda ilk ay faturam 6 TL gelmişti ve öyle yüksek faturada görmedim hiç ama internetinden kuşkuluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt