Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
murat ortada bı şike var evet ama suclusu suan hapiste yargılandı
bız burda aziz yıldırım hakkında bıle yazarken cok konusmadm en azından ben
cunku yargı sürecındeydı haa suan cezası onaylandı yargı sürecnı gectı hüküm gıydı
besıktaslı olmadgn ıcın hıc anlayamayacaksn şeref herseyden önemlı bizde
bi kere daha gurur duydum bu davranısıyla besıktasımın ama sen anlayamazsın
* Bazıları kupa için ŞEREF'ini verir, bazıları ŞEREF için kupasını..!
Sadece bunu söylemek ve eshefle susmak istiyorum.
tuba dün beşiktaş jimnastik kulübü dedi ki bu arkadaşlara inancımız tamdır,bugün kalkmış iade ediliyor kupa.İnancın tam mı değil mi burayı anlamıyorum
anlamadıgnz bsey varkı kupa yargı sürecınde gerı verıldı
şike yaptgmz ne malum aziz yıldırım gıbı onaylandı mı ?
fenerın sorusturmasında herkes susun dedı daha yargıda ortada bsey yok noldu cıktı
Allah Allah aynı seyı baska takım yapma şerefınde bulunamaz dye mı bukadar tepkı topladı olay anlamadım
siz ıstedgnz yere cekın bız gurur duyuyoruz takımımızla da yönetımle de
renklerıne kurban olayım .)
Bazılarımıza laf anlatmak zor, anlamamakta ısrar ediyorlar..Bu lig için fazlamı şerefliyiz ne..
tubacım aziz yıldırımında onaylanmadı şike yaptığı lütfen bilerek konuşalım şuanda sizinkiler ne kadar suçluysa bizimkilerde o kadar suçlu arada tek fark var biz güveniyor uz suçsuzluğumuza,siz ise güvenemiyorsunuzona bakarsan serdar adalı türkiyeye gelirken kendi isteği ile sorguya gidiyor denmişti yani önemsiz bişey gibi gösterdiler herkese..
----------Eklendi @ 18:04:10 ---------- Yazıldı @ 18:02:59 ----------
bızım guvenmedgmızı nerden bılıyosun okdr güvenyoruzkı her konuda arkasndayz yönetımın
bu mu güvensızlık
Sizi ne dende ilgilendirir ?
----------Eklendi @ 18:04:10 ---------- Yazıldı @ 18:02:59 ----------
bızım guvenmedgmızı nerden bılıyosun okdr güvenyoruzkı her konuda arkasndayz yönetımın
bu mu güvensızlık
----------Eklendi @ 18:05:05 ---------- Yazıldı @ 18:04:10 ----------
murat sana laf yetıstrmekten 60 msj sonra albay olcam rütbe atlycam ama hala anlamıyosun besıktasın her takımdan farklı bı yerde oldugunu
bitane kartalım benım
----------Eklendi @ 18:05:20 ---------- Yazıldı @ 18:05:05 ----------
murat sana laf yetıstrmekten 60 msj sonra albay olcam rütbe atlycam ama hala anlamıyosun besıktasın her takımdan farklı bı yerde oldugunu
bitane kartalım benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?