Taraftar Arda'ya kız buldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Siz bu ikili hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Taraftar Arda'ya kız buldu!

Arda bu kızla evlensin!

Galatasaray taraftarı, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben'in evlenmesi için tezahürata başladı.
Galatasaray taraftarı, Sarı-kırmızılı kulübün 2 sporcusundan inanılmaz bir istekte bulunmaya başladı!..
Taraftarlar, futbol takımının yıldızı Arda Turan ile basketbol takımının yıldızı Işıl Alben için internet siteleri oluştururken,iki sporcunun evlenmesi için kampanya başlatmış durumda.
Taraftarlar, salon veya statlarda iki isim için 'Üzmeyin bizi, siz de sevin birbirinizi' diye tezahüratlar yaparken; başkalarıyla beraber olan iki ismin de bu tezahüratlardan rahatsız olduğu öğrenildi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Işıl Alben daha önce bilindiği üzere Botaşspor da oynuyordu. Neredeyse aşağı yukarı haftada 3-4 defa görüşüyorduk.Aynı salonda çünkü antremanlarımız oluyordu.Msn de vardı..Bayağı konuşkanlığımız ve tanışkanlığımız var.Gidiş o gidiş. :) Adanaya geldiğinde Efendi Cafeye takılır ...Çok yetenekli biri.. Gs gideceğini tahmin etmemiştim..Ani oldu zaten gidişi de. Arda konusuna gelince kesinlikle birbirlerine uymazlar. :oke:

İ love you Işıl..Başarılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ben yakıştıramadım tamamen Gs taraftarlarının bir fantezisi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...