Tapatalk

Sponsorlu Bağlantılar

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
Tapatalk
arkadaşlar tapatalk ı ücretsiz indirme imkanı varmı

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
tel JB li ise tabikide

- - - Eklendi - - -

tel JB li ise tabikide

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
evet jb li cihaz yardım ederseniz yükleyyim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
forumda tapatalk var iphone uygulama bölümünden indirebilirsin indirdiğin o uygulamayı da itools yardımıyla yükleyebilirsin veya cydia'dan appcake programını indir o programla telefondan oyun indirip yükleyebilirsin ;)

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
ücretileri de mi ? :)

- - - Eklendi - - -

appcake die bişey yok cydia da

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
appcake installous gibi bir uygulama installous kapanınca o popüler oldu şimdi hatta installoustan bence kat kat daha iyi daha çok uygulama bulunuyor ve cydia'daki paralı tweakleri de indirebileceğin sitesi var oraya yönlendiriyor seni istersen ;)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
cydia.iphonecake.com reposunu kaydetmelisin önce

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler verdiğin bilgiler için tapatalk 2 iniyor şimdi de itool var bende sadece imzik resim almak atmak için kulllanyrdum bu tapatalk ı nasıl atıp kuracağım

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
applications kısmından atabilirsin :oke:

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
atdım ama gelmedi ekrana

fk555897

fk555897

Üye
Telefonun Jailbreak'lı değilse 25pp veya satın almaktan başka şansın yok. Uygulama'nın ekrana gelmemesinin sebebi iTools'un iTunes ile bir işbirliği olması ve iTools'un korsan programları onaylamaması'dır.

Apache11

Apache11

Üye
kabız civciiiv geçmiş olsun öncelikle :) bu cydiadaki paralı tweak ları ücretsiz indirebiliyoruz demek he :/ ben 25pp yi kullanıyorum sorunsuz bir şekilde sırf bluetooth için appcake yi indiricem birde nasıl indirebilceğimizi kısaca bir özetlesen çook makbule geçer

- - - Eklendi - - -

repo olarak eklim dedim eklemenizi tavsiye etmiyoruz oluşacak sorunlardan sorumlu değiliz gibi bir uyarı verdi bende eklemedim

-Fight-

-Fight-

Üye
    Konu Sahibi
Halletdin beyler appCake den :)