Windows phone uygulamasında düzenleme yapılacağını biliyorum arkadaslar, merak etmeyin.
Düzenleme yapılacaktı sanırım? Benim gördüğüm kadarıyla imzaları hala duruyor?Konuyu uzatmayın arkadaşlar.Gereken yapılacaktır.
1 aydır düzenleme yapılması bekleniyor.Düzenleme yapılacaktı sanırım? Benim gördüğüm kadarıyla imzaları hala duruyor?

Daha çok bekleyeceğiz anlaşılan1 aydır düzenleme yapılması bekleniyor.![]()

Sizin anlamanızda sorun mu var?yav arkadaş gördümde sizin kadar kıskanç insanlar görmedim ya![]()
Senik kaldırman önemli değil. Maxicepin kaldırması önemli.Bi ara kaldırrım
{°≥°}
Senik kaldırman önemli değil. Maxicepin kaldırması önemli.

Bencede.Taparalk ımzası acılsın
Bencede.Taparalk ımzası acılsın
Guzel acıklamışsın ya butun uygulamalarda olmayı yada hıc bırınde olmamalı benceArkadaslar windows phone uygulamasından imzanın kaldırılması yönünde gelistirici arkadaslardan talepte bulunmustuk, hala kalkmadıysa çok yakın zamanda kalkacaktır.
Cihaz adı / Uygulama Adı İmza sistemine genel anlamda kirlilik nedeniyle karsıyız, sadece mesajın mobil cihazdan gönderilip gönderilmedigi gösterir bilgimiz yeterlidir diye düşünüyorum
Arkadaslar WP uygulama güncellemesi hazırlanıyor zaten ilk yapılacaklar arasında bu imza kaldırılması.Guzel acıklamışsın ya butun uygulamalarda olmayı yada hıc bırınde olmamalı bence