Tapatalk - Forums & Interests v5.3.12 (VIP)

Sponsorlu Bağlantılar

uzman47

uzman47

Üye
Bu apk yi yukledim bana kisminda vip isareti goZukuyor ama mesaj yazdigim zaman yine t harfi cikiyor. Sebebi nedir acaba?

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu apk yi yukledim bana kisminda vip isareti goZukuyor ama mesaj yazdigim zaman yine t harfi cikiyor. Sebebi nedir acaba?
Uygulama tam olarak kıramamışlar galiba. VIP olarak görünmüyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
Sarangni

Sarangni

Üye
Siz nasil vip gorunuyorsunuz.
Tapatalk Pro uygulamasını satın almıştım o zaman bu uygulama yoktu. Bu uygulama çıkınca VIP yaptılar.

Markette ararınca Pro çıkmıyor bu uygulama çıkıyor. Muhtemelen marketten yüklenecek uygukamanın için de VIP satın alınıryordur.

• Beğen
Tepkiler: uzman47
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Vip olmuyor profilde gözüküyor ama olmuyor sanırım.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Once mail ile Pro kullananlar Pro indirip kullanınca aynı hesap ile vip oluyor sanırım. Artık Pro uygulamar play dışında inse de tespit ediliyor lisans hatası veriyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben eski sürümü 6 TL almışım. İlla ki VİP olacağım diyen arkadaşlar bir zahmet böyle güzel bir uygulama için ödeme yapsınlar.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Benim v2 sen beri hep vip. Ama en berbat sürüm v4 idi. En stabil v2 idi. Şu an en prof v5 xx

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
Sarangni

Sarangni

Üye
Benim v2 sen beri hep vip. Ama en berbat sürüm v4 idi. En stabil v2 idi. Şu an en prof v5 xx
Ben aldığımda VIP yoktu pro sürüm vardı. Pro olarak geçiyordu. Sonra bu sürüme geçtim VIP olarak başlattı eski ödemeye bağlı olarak.

emreli01

emreli01

Üye
Ben eski sürümü 6 TL almışım. İlla ki VİP olacağım diyen arkadaşlar bir zahmet böyle güzel bir uygulama için ödeme yapsınlar.
Kardeş sen nie kendine vazife gibi vip olmak isteyen arkadaşlar bi zahmet uygulama için odeme yapsın diosun herkes para ile satın olacak olsaydı maxicep gibi siteler olmazdı . Vip tapatalk DİE konu açmışlar elbet bizde vip olmadığını belirtecez yükleyiciler olarak

Sarangni

Sarangni

Üye
Kardeş sen nie kendine vazife gibi vip olmak isteyen arkadaşlar bi zahmet uygulama için odeme yapsın diosun herkes para ile satın olacak olsaydı maxicep gibi siteler olmazdı . Vip tapatalk DİE konu açmışlar elbet bizde vip olmadığını belirtecez yükleyiciler olarak
Siz niye bu kadar alındınız üstünüze. Ben doğru bir şey söylüyorum. Eğer bir uygulama parayı hak ediyorsa mutlaka destek amaçlı alınmalı. Bunda ne tuaflık var. Ben uygulamayı indirirm test ederim ve almaya değer ise mutlaka alırım. Millet 800 lira 3000 kadar cihaza para veriyor 5-10 liralık uygulamayı almamak için 40 takla atıyor.

Arkadaşta yazmış kırılmıyor diye. Burada VIP yazmış arkadaş ama olmuyormuş ne yapsın hepinizi VIP üye mi yapsın?

Ayrıca sitenin amacı paralı uygulamaları beleşe sunmak değil. Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Ne yani şimdi burası böyle uygulamalar paylaşılmasa gerek duyulmayacak bir yer mi? Rom, Root, Yardım konuları gibi bir dünya içeriğe sahip.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
emreli01

emreli01

Üye
Siz niye bu kadar alındınız üstünüze. Ben doğru bir şey söylüyorum. Eğer bir uygulama parayı hak ediyorsa mutlaka destek amaçlı alınmalı. Bunda ne tuaflık var. Ben uygulamayı indirirm test ederim ve almaya değer ise mutlaka alırım. Millet 800 lira 3000 kadar cihaza para veriyor 5-10 liralık uygulamayı almamak için 40 takla atıyor.

Arkadaşta yazmış kırılmıyor diye. Burada VIP yazmış arkadaş ama olmuyormuş ne yapsın hepinizi VIP üye mi yapsın?

Kardeş bizi vip yapsın die tutturan yok zaten sen vip e sahipsin DİE öyle konusman tuhaf geldi neyse vip kardeşim sorun yok iyi forumlar

Ayriyeten takla makla gibi tabirler hoş değil uyarıyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
Kardeş bizi vip yapsın die tutturan yok zaten sen vip e sahipsin DİE öyle konusman tuhaf geldi neyse vip kardeşim sorun yok iyi forumlar
Benim VIP sahip olmam hiçbir şey ifade etmiyor. Çokta aham şaham bir ayrıcalığı yok. Benim bildiğim tek fark resim yükleme de eskiden pro kullanıcılar istedikleri kadar tapatalk pro üstünden resim yüklüyordu muhtemelen VIP de de o vardır diye düşünüyorum. Bir de cancanlı görünen bir V harfi dışında çokta bir fark olmadığını düşünüyorum. Size de iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge ve emreli01
a2if

a2if

Üye
Tapatalktan foruma 1 2 haftadır giremedim. Sizde de oluyor mu? Mobil webden giriyorum sıkıntı yok orada

muhammet0707

Üye
Teşekkürler.

Üst Alt