Uygulama tam olarak kıramamışlar galiba. VIP olarak görünmüyorsunuz.Bu apk yi yukledim bana kisminda vip isareti goZukuyor ama mesaj yazdigim zaman yine t harfi cikiyor. Sebebi nedir acaba?
Siz nasil vip gorunuyorsunuz.Uygulama tam olarak kıramamışlar galiba. VIP olarak görünmüyorsunuz.
Tapatalk Pro uygulamasını satın almıştım o zaman bu uygulama yoktu. Bu uygulama çıkınca VIP yaptılar.Siz nasil vip gorunuyorsunuz.
Aynen vip DİE koymuşlar işteVip olmuyor profilde gözüküyor ama olmuyor sanırım.
Ben aldığımda VIP yoktu pro sürüm vardı. Pro olarak geçiyordu. Sonra bu sürüme geçtim VIP olarak başlattı eski ödemeye bağlı olarak.Benim v2 sen beri hep vip. Ama en berbat sürüm v4 idi. En stabil v2 idi. Şu an en prof v5 xx
Kardeş sen nie kendine vazife gibi vip olmak isteyen arkadaşlar bi zahmet uygulama için odeme yapsın diosun herkes para ile satın olacak olsaydı maxicep gibi siteler olmazdı . Vip tapatalk DİE konu açmışlar elbet bizde vip olmadığını belirtecez yükleyiciler olarakBen eski sürümü 6 TL almışım. İlla ki VİP olacağım diyen arkadaşlar bir zahmet böyle güzel bir uygulama için ödeme yapsınlar.
Siz niye bu kadar alındınız üstünüze. Ben doğru bir şey söylüyorum. Eğer bir uygulama parayı hak ediyorsa mutlaka destek amaçlı alınmalı. Bunda ne tuaflık var. Ben uygulamayı indirirm test ederim ve almaya değer ise mutlaka alırım. Millet 800 lira 3000 kadar cihaza para veriyor 5-10 liralık uygulamayı almamak için 40 takla atıyor.Kardeş sen nie kendine vazife gibi vip olmak isteyen arkadaşlar bi zahmet uygulama için odeme yapsın diosun herkes para ile satın olacak olsaydı maxicep gibi siteler olmazdı . Vip tapatalk DİE konu açmışlar elbet bizde vip olmadığını belirtecez yükleyiciler olarak
Siz niye bu kadar alındınız üstünüze. Ben doğru bir şey söylüyorum. Eğer bir uygulama parayı hak ediyorsa mutlaka destek amaçlı alınmalı. Bunda ne tuaflık var. Ben uygulamayı indirirm test ederim ve almaya değer ise mutlaka alırım. Millet 800 lira 3000 kadar cihaza para veriyor 5-10 liralık uygulamayı almamak için 40 takla atıyor.
Arkadaşta yazmış kırılmıyor diye. Burada VIP yazmış arkadaş ama olmuyormuş ne yapsın hepinizi VIP üye mi yapsın?
Benim VIP sahip olmam hiçbir şey ifade etmiyor. Çokta aham şaham bir ayrıcalığı yok. Benim bildiğim tek fark resim yükleme de eskiden pro kullanıcılar istedikleri kadar tapatalk pro üstünden resim yüklüyordu muhtemelen VIP de de o vardır diye düşünüyorum. Bir de cancanlı görünen bir V harfi dışında çokta bir fark olmadığını düşünüyorum. Size de iyi forumlar.Kardeş bizi vip yapsın die tutturan yok zaten sen vip e sahipsin DİE öyle konusman tuhaf geldi neyse vip kardeşim sorun yok iyi forumlar
bende giremiyorum sorun nedir acaba?Tapatalktan foruma 1 2 haftadır giremedim. Sizde de oluyor mu? Mobil webden giriyorum sıkıntı yok orada