Tapatalk - Forums & Interests v5.3.12 (VIP)

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tapatalk - Forums & Interests v5.3.12 (VIP)
İnternet üzerinde binlerce foruma kolay ve hızlı bir şekilde bu uygulama yardımıyla ulaşabilirsiniz. 20mb civarında apk boyutu vardır.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Normal tapatalk ile vip arasındaki fark nedir ? Indirmeme gerek varmidir ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Normal tapatalk ile vip arasındaki fark nedir ? Indirmeme gerek varmidir ?
Siz zaten VİP görünüyorsunuz. Nickiniz başın da mavi V harfi var. Ben de zamanında satın almıştım. Vip resim yükleme sınırlaması yok galiba.

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Anladım olayı açıkçası V harfinin Vip demek olduğunu bilmiyordum teşekkürler cevap için. :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Anladım olayı açıkçası V harfinin Vip demek olduğunu bilmiyordum teşekkürler cevap için. :)
Ya eski uygulamayı satın aldınız ya da VIP olan bir APK yüklediniz. Ben eski sürümü almıştım buna geçince direk VIP oldu.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Apk yi stordan yükledim daha önce satın alim yapmışım demekki ama hatırlamıyorum :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Apk yi stordan yükledim daha önce satın alim yapmışım demekki ama hatırlamıyorum :)
Uygulamayı açın Bana yazan bölüme tıklayın Profil düzenle seyin orada VIP olup olmadığınız yazıyor.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
sanırım arayüzde ufak değişiklikler var vip de

emreli01

emreli01

Üye
Benim profilde vip gözüküyor mu sizin yorumlarinzda isiminiz yanında mavi V harfi var bendede gözüküyor mu ?

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Benim profilde vip gözüküyor mu sizin yorumlarinzda isiminiz yanında mavi V harfi var bendede gözüküyor mu ?
Hayır seninki normal görünüyor. İsminin yanında tangonun T si var eğer vip olmuş olursan kullanıcı isminin yanında V harfi olmuş olması gerekir.

• Beğen
Tepkiler: emreli01
emreli01

emreli01

Üye
Hayır seninki normal görünüyor. İsminin yanında tangonun T si var eğer vip olmuş olursan kullanıcı isminin yanında V harfi olmuş olması gerekir.
Bende vip sürümunu indirdim ama olmadi ne yapmam lazım

KacakMazot

KacakMazot

Üye
İnan bende bilmiyorum tam olarak. Zaten bende dün öğrendim vip olduğumu. Gerçi benim gibi sıradan kullanıcı isen yani öyle foruma bakıp çıkıyorsan hiç gerek yok vip olayina

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
İnan bende bilmiyorum tam olarak. Zaten bende dün öğrendim vip olduğumu. Gerçi benim gibi sıradan kullanıcı isen yani öyle foruma bakıp çıkıyorsan hiç gerek yok vip olayina
Anladım teşekkür ederim yinede maksat vip gözukelim die :) yoksa birşey olduğundan değil elbet

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Haklisin V harfi hoş gorunuyor :) umarım sorun için diğer arkadaşlar yardımcı olurlar şimdilik iyi günler kahvaltı zamanı geldi

emreli01

emreli01

Üye

emreli01

emreli01

Üye
Anlamadım gitti :)

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Sanırım mod layan kişi iyi yapamamış yada önce programı kaldır artık dosyaları cleaner ile temizle cihazı aç kapat sonra modlu olan programı yükle belki bu şekilde bir faydası olur :) bende satın almadım profilime baktım 1 ay ücretsiz deneme sürümü hakkım varmış.

• Beğen

Üst Alt