Tapatalk Forum App v2.4.13 + Tüm Renkler + 4 Adet Ücretli Tema APK

Sponsorlu Bağlantılar

aLon3AnqeL

Üye
eLine sağLık ustacım saoLSn

Heroata

Heroata

Üye
Color pack ve sinirsiz resim yokmu

memoli79

memoli79

Üye
galaxy s3'e yükledim maxicepi buldum giriş yap dediğimde şifre alanını altında bu ifade yazıyor "your password is only transmitted to the forum you connect to. " bir türlü giriş yapamıyorum yardım edermisiniz başka forumları denedim giriyor.

• Beğen
Tepkiler: Atakansayitoglu
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s3'e yükledim maxicepi buldum giriş yap dediğimde şifre alanını altında bu ifade yazıyor "your password is only transmitted to the forum you connect to. " bir türlü giriş yapamıyorum yardım edermisiniz başka forumları denedim giriyor.

Çok ilginç.Arama bölümüne maxicep yazıp aratıyorum.Hemen buluyor.Tıklıyorum ve kullanıcı adımı ve şifremi istiyor.Yazıp foruma bağlanıyorum.Bende hiç sorun yok.

personable

personable

Üye
Edit: Çalışıyo

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
:tşk:

mert1233

mert1233

Üye
Hacii super biseymis bu daha once nasil bulamamisim diye uzuluyom. Ellerine saglik sorunsuz calisio adamsin:thumbup:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Ellerin dert görmesin kardeşim bir şey soracağım donanım haber forumuda destekliyor mu?

Bu bahsi geçen site ile alakalı bir durum.O siteye girmediğim için soruna cevap veremem.Site kendini programa göre ayarlamalı.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim daha önceki sürümde devamlı google play bağlantısı istiyordu ; çok şükür bunda öyle bir problem yok teşekkürler :thumbup:

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Ellerin dert görmesin kardeşim bir şey soracağım donanım haber forumuda destekliyor mu?

Donanımhaber inatla tapatalk server larını kullanmamaya devam ediyor ; bu sebepten dh e tapatalktan giremezsiniz..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Kardeşim daha önceki sürümde devamlı google play bağlantısı istiyordu ; çok şükür bunda öyle bir problem yok teşekkürler :thumbup:

Not : kardeşim bu tapatalktan gönderildi yazısı neden çıkmıyor bende acaba ? Bir bilgin varmı ; ayarlarıda tamam programın ama nedense tapatalktan gönderildi yazısı çıkmıyor :banghead:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Not : kardeşim bu tapatalktan gönderildi yazısı neden çıkmıyor bende acaba ? Bir bilgin varmı ; ayarlarıda tamam programın ama nedense tapatalktan gönderildi yazısı çıkmıyor :banghead:

Forum ile alakalı.Özel mesajda gidiyor ama mesajlarda gitmiyor.Hepsi yavaş yavaş halledilecek.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN

aLon3AnqeL

Üye
tesekkkrler bi deneym.d

wymy

wymy

Üye
bu programı çok seviyorum sağol

Üst Alt