f*ll derken şarkıları kast ediyorsan bölüm geçtikçe şarkılar geliyor ayrıca oyunu açtığında gelen ilk sayfada profile yazısının hemen altında bir bölüm var oraya tıkla yukarıdan battles e tıkla ve orda paylaşılan parçalardan bazılarını indirebiliyorsun belki yardımcı olur...Güzel oyunmuş keşke f*ll olsaydı
emeğinize sağlık
bende dememıstım gıoda da calıstı fakat bastıgın tuslarla calan muzık arasında pek bır bağlantı bulamadım ben.yanı sen calısyormussun hıssı uyandırmadı kaldırdım ben.
bende şarkı bittikten sonra oyun kapanıyo çözemedim![]()
dostum benim bir sorum olacak, galaxy ace'e yukledım sorunsuz acılıyor fajat uye olamıyorum, sadece play kısmı calısıyor. nasıl uye olunuyor bılgı verebılırmısın?
ne yazık ki bende de aynı sorun var . telefonumu (i9000 galaxy s) kiesten 2.3.3 gingerbread' e güncellediğim zaman ortaya çıktı sanırım senin telefonunda da 2.3 mevcut
----------Eklendi @ 13:11:54 ---------- Yazıldı @ 13:05:08 ----------
deli olucam galaxy s wifi 5 aldım ne root ediliyo ne tap tap i çalıştırıyo kies cihazı görmüyo yetti yaneyse ıyıce saradım bu oyuna arkadasın dedıgı gıbı hard veya orta sevıyede ıyı surukleyıcı ve gercekcı notalar şarkı ındırmede sorun oluyor bırcogu paralı