tap tap revenge 4

Sponsorlu Bağlantılar

tolgalaxy

tolgalaxy

Üye
    Konu Sahibi
tap tap revenge 4
indirdiğiniz apk dosyasını telefona bluetooth ya da usb aracılığıyla android telefonunuza atıp kurun ve oynamaya başlayın. iyi eğlenceler...
(galaxy s te denendi)

indirme linki :

• Beğen
Tepkiler: Dede ve OğuzcanAbi

OğuzcanAbi

Üye
emeğinize sağlık :oke:

MBrkA

MBrkA

Üye
Güzel oyunmuş keşke f*ll olsaydı

tolgalaxy

tolgalaxy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

----------Eklendi @ 15:35:18 ---------- Yazıldı @ 14:32:59 ----------

Güzel oyunmuş keşke f*ll olsaydı
f*ll derken şarkıları kast ediyorsan bölüm geçtikçe şarkılar geliyor ayrıca oyunu açtığında gelen ilk sayfada profile yazısının hemen altında bir bölüm var oraya tıkla yukarıdan battles e tıkla ve orda paylaşılan parçalardan bazılarını indirebiliyorsun belki yardımcı olur...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
onun yerine iyi şarkılar yükleyebilirsiniz

nexpow

nexpow

Üye
saqol

viranufuk

viranufuk

Üye
s2 de oluyormu

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
gio da olursa s2 de olur ayrıca ekran büyük olduğu için daha eğlenceli olur

bossgs

Üye
elıne koluna saglık ıns calısır ındırıyorum suan. galaxy ace

61semih

61semih

Üye
bende dememıstım gıoda da calıstı fakat bastıgın tuslarla calan muzık arasında pek bır bağlantı bulamadım ben.yanı sen calısyormussun hıssı uyandırmadı kaldırdım ben.

bossgs

Üye
dostum benim bir sorum olacak, galaxy ace'e yukledım sorunsuz acılıyor fajat uye olamıyorum, sadece play kısmı calısıyor. nasıl uye olunuyor bılgı verebılırmısın?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu oyun için wifi bağlantısı gerekiyo ama internetsiz de oynanır bide açıkta olan sırf play var yoksa yukarıda bar ayarlar profil var lvl geçince şarkı yükleyebiliyorsun benim yöntemim ve lvl atlanınca gelen şarkılarla 427 şarkı var 59 lvl ım

----------Eklendi @ 12:01:06 ---------- Yazıldı @ 11:59:18 ----------

bende dememıstım gıoda da calıstı fakat bastıgın tuslarla calan muzık arasında pek bır bağlantı bulamadım ben.yanı sen calısyormussun hıssı uyandırmadı kaldırdım ben.

genellikle medium ve hard da uyuyo extreme çok karışık

baranselona

baranselona

Üye
teşekkürler

smt00123

Üye
bende şarkı bittikten sonra oyun kapanıyo çözemedim:(

tolgalaxy

tolgalaxy

Üye
    Konu Sahibi
bende şarkı bittikten sonra oyun kapanıyo çözemedim:(

ne yazık ki bende de aynı sorun var . telefonumu (i9000 galaxy s) kiesten 2.3.3 gingerbread' e güncellediğim zaman ortaya çıktı sanırım senin telefonunda da 2.3 mevcut

----------Eklendi @ 13:11:54 ---------- Yazıldı @ 13:05:08 ----------

dostum benim bir sorum olacak, galaxy ace'e yukledım sorunsuz acılıyor fajat uye olamıyorum, sadece play kısmı calısıyor. nasıl uye olunuyor bılgı verebılırmısın?

oyuna başladığın zaman zaten tapper12345 gibi bir ismin oluyor ama sen internete bağlanıp ana sayfada yukarıdaki bardan profile bölümünden adını vs. değiştirebilirsin. internete bağlanmadığında ise sadece play çalışıyor ve şarkılardan exp (tecrübe puanı) alamıyorsun.

smt00123

Üye
ne yazık ki bende de aynı sorun var . telefonumu (i9000 galaxy s) kiesten 2.3.3 gingerbread' e güncellediğim zaman ortaya çıktı sanırım senin telefonunda da 2.3 mevcut

----------Eklendi @ 13:11:54 ---------- Yazıldı @ 13:05:08 ----------

evet bendede 2.3 var ben online oyunada giremiyorum atıyo

61semih

61semih

Üye
neyse ıyıce saradım bu oyuna arkadasın dedıgı gıbı hard veya orta sevıyede ıyı surukleyıcı ve gercekcı notalar şarkı ındırmede sorun oluyor bırcogu paralı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
neyse ıyıce saradım bu oyuna arkadasın dedıgı gıbı hard veya orta sevıyede ıyı surukleyıcı ve gercekcı notalar şarkı ındırmede sorun oluyor bırcogu paralı
deli olucam galaxy s wifi 5 aldım ne root ediliyo ne tap tap i çalıştırıyo kies cihazı görmüyo yetti ya

Takipçi Satın Al

Üst Alt