Tank'09 Türkçe Tüm Ekranlar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Tank'09 Türkçe Tüm Ekranlar!
Atari oyunlarından tanıdığımız tank oyununun cep için eğlenceli versiyonu. Tüm ekranlar ile uyumludur.üç farklı telefonda denendi. Nokia 2630, Nokia N70, Nokia 6300. Sorunsuz çalıştı. Oyunu rusça'dan Türkçe'ye çevirdim. Oyunda titreşimi kapatmak - açmak için etkin tercihteki ayarları kullanın. Oyunun menüsünde bu özellik yok.
UYARI: Oyun menüsündeki 'oyun indir' bir wap sayfası linkidir. Yapımcının wap sitesine tarayıcınızı yönlendireceği için kullandığınız operatör tarafından ücretlendirilirsiniz. Kullanmamanızı tavsiye ederim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asseve, frkn_55, burak9400 ve 13 diğerleri

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef kimseden teşekkür yok. :bilmem: Bu oyunların devamı geliyordu. :deal: Ancak cimrilik yapıp sadece kendim oynayacağım... :naughty:

New Life

New Life

Üye
saol kardeş

veyselunlu

Üye
kardeş eline sağlk teşekkr ederim eger paylaşmak istersen bendede 6300 oyunları çokk ama kaliteli oyunlar var bende seçme oyunlar hep. egr paylaşmak istersen bana ulaşş [email protected]

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
A™a©a

A™a©a

Üye
Java oyunları nasıl türkçe yapıyorsunuz çok merak ettiğim bişey :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Atari oyunlarından tanıdığımız tank oyununun cep için eğlenceli versiyonu. Tüm ekranlar ile uyumludur.üç farklı telefonda denendi. Nokia 2630, Nokia N70, Nokia 6300. Sorunsuz çalıştı. Oyunu rusça'dan Türkçe'ye çevirdim. Oyunda titreşimi kapatmak - açmak için etkin tercihteki ayarları kullanın. Oyunun menüsünde bu özellik yok.
UYARI: Oyun menüsündeki 'oyun indir' bir wap sayfası linkidir. Yapımcının wap sitesine tarayıcınızı yönlendireceği için kullandığınız operatör tarafından ücretlendirilirsiniz. Kullanmamanızı tavsiye ederim.

enson cümleyi tam anlamadım. Hem sayfaya koymuşsun hemde kullanmayın demişsin :D nasıl yani?

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
A™a©a;1579099' Alıntı:
Java oyunları nasıl türkçe yapıyorsunuz çok merak ettiğim bişey :oke:

enson cümleyi tam anlamadım. Hem sayfaya koymuşsun hemde kullanmayın demişsin :D nasıl yani?

yanisi, iyi okursan anlarsın. Oyunun yapımcısı, oyun içine bir wap linki eklemiş ondan bahsediyorum... :oke:

A™a©a

A™a©a

Üye
53. Bölüme kadar çıktım. Sonu yokmu bu oyunun :D

Da®kness

Da®kness

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum kaç bölüm daha çıkacağını...

ihd_90

ihd_90

Üye
saol kankam

ataca1bayrak

Üye
çok teşekkürler kardeşim mükemmel bi oyun paylaşım için thanx :D

venompulse

venompulse

Üye
:oke: tşk.

Revengeful

Emekli Yönetici
Türkçe olması iyi olmuş teşekkürler

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
ataride başından kalmazdım :D

atakan25

atakan25

Üye
harika vcd den oyuyodum ben de eskiden kumanda bozuldu :D

djlkr

djlkr

Üye
Süpeeeeeeeeeeeeeeer :aha:

senhor_diabo

senhor_diabo

Üye
ABİMLE HEP KAVGA EDERDİK :ehe

bu güzel oyun karşılığında teşekkür et butonuna basmak gerekir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt