Dj_ShArK_001
Üye
-
Konu Sahibi
-
Pc masaüstümü yoksa laptopmu ?
ilk etapta network kartiniz muhtemelen onboarddur driveri kaldiriniz.pcyi restart ediniz .en kotu ihtimalle pcı network kartı takip anakarti test edebilirsin
Aynen bende de böyLe oLuyor , modemden kaynakLı diye zannediyorum
bunu denemedim heral usta bana driver yükle felan deme reis yükledim 100 yakın format attım amam olmadı bios pilini çıkardım 32 bit Windows 7 yükledim Ethernet kartım kablom test ettim yukarıdaki resim yazdığım yere mac adresi yazdığımda girebiliyorum ama ben önceden mac adresi felan bilmem yani yazmadan giriyordum arp yani mac adresi nasıl yapacağımı bilmiyoru heralde bios yapılacak uta birde bios AMI nasıl ayarlana pek anlamadım karışık bir bios cvp bekliyorum
- - - Eklendi - - -
çözüm buldunmu
Ozaman network girisinde sorun var arkadasim.mac adresi bir cihazin seri nosu gibidir harici bir network karti ile deneme yapabilir sin
yer yok usta ben bunuapmam lazım bir ikincisi anan kartagömülü heral eternet kartım
- - - Eklendi - - -
usta bi de araştır baya busorunla karşılaşan var bişeyler bir alternetif veya bişeyler yapmamız lazım rica ediyorum başka arkadaşlara söylermisin baksın çözümü bulan varmıymış mac ff-ff-ff-ff-ff-ff-ff oralar gözükiyor bunu nasıl düzeltmeliyi m bu hatayı buna maxicep aile olara cvp bulalım bakın görün gerçekten bu sorunla karşılacak cok kişi var ya
- - - Eklendi - - -
usta bi de araştır baya busorunla karşılaşan var bişeyler bir alternetif veya bişeyler yapmamız lazım rica ediyorum başka arkadaşlara söylermisin baksın çözümü bulan varmıymış mac ff-ff-ff-ff-ff-ff-ff oralar gözükiyor bunu nasıl düzeltmeliyi m bu hatayı buna maxicep aile olara cvp bulalım bakın görün gerçekten bu sorunla karşılacak cok kişi var ya
Değerli arkdaşım mobilden kısaca deyindim burdan daha açıklayıcı anlatım yapayım.Mac yani fiziksel Id dediğimiz numara internette gezinirken yaka kartınız gibidir.Girdiğiniz heryere İp ile birliktee kayıt edilir.Şimdi gelelim çözüme anakartın eğer bu görevi görmüyorsa sorun var demektir bunu aşmanın bir yolu var tabi mac adresini elle girmek onuda altta verdiğim videoyu izleyerek yapabilirsin.
[video=youtube;qoiGWBjDhY8]http://www.youtube.com/watch?v=qoiGWBjDhY8&noredirect=1[/video]
Fiziksel adres hatalarını düzelteme imkanı yok bildiğim kadarıyla olsa bile sağlıklı olmaz telefonunuzda ki imei numarası gibi düşünün.bunu yaparak kulanıyom resimdedğim gibi ana kart sorunası düzelte bilirim fikrin varmı
usta avantaj varsa ne dezavantaji varsa ne ben şuanda internet ortamında bulduğum fiziksel adres kulanıyorum 20 -25 var günlük birini giriyorum neredeyse bunu acıklarmısın
Fiziksel adres hatalarını düzelteme imkanı yok bildiğim kadarıyla olsa bile sağlıklı olmaz telefonunuzda ki imei numarası gibi düşünün.
Avantaj yada dezavantaj Demedim ki sağlıklı olmaz dedim.oda intertnet ortaminda kopma yada gec acilmalara neden ildugu görülmüştür.
Busoruna cevap bulan var
- - - Eklendi - - -
BU KONUYU ÜST KONU YAPALIM MAXİCEP AİLESİ
Üst konu yaparsan cözeen birinin gözüne çarpar cvp yazar olmazmı
Büyük font ile forumda yazi yazmayiniz.soruna cavap göremedim.
Üst konu yapamazmısın belki biri görürü sprunu cevapbını verir
- - - Eklendi - - -
Üst konu yaparsan cözeen birinin gözüne çarpar cvp yazar olmazmı
donanım bilgileri yazdemişsiniz ama annamadım daha açık söylersen yardımcı oluyum
Donanım bilgilerini yazarmisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?