OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Nokia işte,bir türlü güncelleme konusunda beğenmediğimiz firmaları geçemedi...Ama Papakudioflu'muz var,bir şekilde hallederiz.En çok bu tip işlemleri yapamayacak arkadaşlara üzülüyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah başımızdan eksik etmesin... Lumiaşah'a güveniyoruz zaten...
Cihanî Sultan' Alıntı: Nokia işte,bir türlü güncelleme konusunda beğenmediğimiz firmaları geçemedi...Ama Papakudioflu'muz var,bir şekilde hallederiz.En çok bu tip işlemleri yapamayacak arkadaşlara üzülüyorum. Genişletmek için tıkla ... Allah başımızdan eksik etmesin... Lumiaşah'a güveniyoruz zaten...
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Allah başımızdan eksik etmesin... Lumiaşah'a güveniyoruz zaten... Genişletmek için tıkla ... vay Lumiaşah güzelmiş ya
OttomaN TigeR' Alıntı: Allah başımızdan eksik etmesin... Lumiaşah'a güveniyoruz zaten... Genişletmek için tıkla ... vay Lumiaşah güzelmiş ya
man20 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Sen de mi bekliyorsun Alev'ciğim? Genişletmek için tıkla ... tatlım tabiki bende bekliyorum. benim ne eksiğim var can'cağızım 5-6 aydır takip ediom wp'yi.
Cihanî Sultan' Alıntı: Sen de mi bekliyorsun Alev'ciğim? Genişletmek için tıkla ... tatlım tabiki bende bekliyorum. benim ne eksiğim var can'cağızım 5-6 aydır takip ediom wp'yi.
Cihanî Sultan Üye man20' Alıntı: tatlım tabiki bende bekliyorum. benim ne eksiğim var can'cağızım 5-6 aydır takip ediom wp'yi. Genişletmek için tıkla ... "Edion" mu?Tamam iyi öyleyse. - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: vay Lumiaşah güzelmiş ya Genişletmek için tıkla ... Lumiking'i de ben buldum.
man20' Alıntı: tatlım tabiki bende bekliyorum. benim ne eksiğim var can'cağızım 5-6 aydır takip ediom wp'yi. Genişletmek için tıkla ... "Edion" mu?Tamam iyi öyleyse. - - - Eklendi - - - ynsemrekose' Alıntı: vay Lumiaşah güzelmiş ya Genişletmek için tıkla ... Lumiking'i de ben buldum.
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Önce ben buldum ama hünkarım Genişletmek için tıkla ... Ona lafım yokki. ynsemrekose' Alıntı: ama Lumiaşah daha güzel Genişletmek için tıkla ... Sırıtma öyle!
OttomaN TigeR' Alıntı: Önce ben buldum ama hünkarım Genişletmek için tıkla ... Ona lafım yokki. ynsemrekose' Alıntı: ama Lumiaşah daha güzel Genişletmek için tıkla ... Sırıtma öyle!
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Karın kırmızısı mı var? Genişletmek için tıkla ... Bilim adamları halen çalışıyor.Şimdilik Beta.
OttomaN TigeR' Alıntı: Karın kırmızısı mı var? Genişletmek için tıkla ... Bilim adamları halen çalışıyor.Şimdilik Beta.
doctorrr Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Bilim adamları halen çalışıyor.Şimdilik Beta. Genişletmek için tıkla ... alpha sürümü çıktı yani
Cihanî Sultan' Alıntı: Bilim adamları halen çalışıyor.Şimdilik Beta. Genişletmek için tıkla ... alpha sürümü çıktı yani