tango 7.5 hala çıkmadı acaba türkiye deyim diyemi çıkmıyorrr bilgisi olan yardım edebilirmiii ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
tango 7.5 hala çıkmadı acaba türkiye deyim diyemi çıkmıyorrr bilgisi olan yardım edebilirmiii ???
hala daha bekliyorumm

sataer

Üye
27 haziranda geliyor

zorbaa

Üye
Nokia bekletmeyi seviyor

Lumialar inşallah satışa çıkar önümüzdeki hafta

bu gıdısle ekımı bıle gecer glmesı

sataer

Üye
Bu aysonu 800 ler gelir devamı da hızlıca gelecektir.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Türkiye'de veya herhangi bir ulkede olmaniz bir şeyi degiştirmez. Ürünün alindigi ülke veya operatör icin güncelleme yayınlandıgı anda siz de cihazınızı guncelleyebilirsiniz.

Konu Sahibi
Türkiye'de veya herhangi bir ulkede olmaniz bir şeyi degiştirmez. Ürünün alindigi ülke veya operatör icin güncelleme yayınlandıgı anda siz de cihazınızı guncelleyebilirsiniz.
valla abi şuan tarattım yine bişey yok şimdi
operatör
dediniz ama ben avea
kullanıyorum
anlamadım bu olayı ha eyer
telefon
açılırken
vodafone
veya at&t gibi bişey yazıyosa onu
kastediyosanız
bende
windows
yazıyor
sadece
daha öncede söylemiştim telefon polonyadan geldi acaba kaç gün daha beklerim

papakudioflu

Emekli Yönetici
avea kullanman birşeyi degiştirmez. Onemli olan cihazin rm numarasi ve renk kodu ama polonya icin guncelleme haberi duymadim bugun yarin gozukecektir. Ayrica zune ile guncelleme yaptiginda hata mi veriyor yoksa up to date mi diyor

Konu Sahibi

avea kullanman birşeyi degiştirmez. Onemli olan cihazin rm numarasi ve renk kodu ama polonya icin guncelleme haberi duymadim bugun yarin gozukecektir. Ayrica zune ile guncelleme yaptiginda hata mi veriyor yoksa up to date mi diyor
yok hata vermiyo şuanlık güncelleme yok gibi bişey diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...