teşekkür ederimmm27 haziranda geliyor
teşekkür ederimmm
Lumialar inşallah satışa çıkar önümüzdeki hafta
Nokia bekletmeyi seviyor![]()
bu gıdısle ekımı bıle gecer glmesı
rica etsem şu başlıktaki "türkiye" yazısını Türklye olarak değiştirirmisin
- - - Eklendi - - -
wp8 açıklamasından sonra Türkiye'ye wp7,5 la değilde blraz daha bekleyip Ekim ayı gibi wp8 le giriş yapmalı
Türkiye'de veya herhangi bir ulkede olmaniz bir şeyi degiştirmez. Ürünün alindigi ülke veya operatör icin güncelleme yayınlandıgı anda siz de cihazınızı guncelleyebilirsiniz.

avea kullanman birşeyi degiştirmez. Onemli olan cihazin rm numarasi ve renk kodu ama polonya icin guncelleme haberi duymadim bugun yarin gozukecektir. Ayrica zune ile guncelleme yaptiginda hata mi veriyor yoksa up to date mi diyorvalla abi şuan tarattım yine bişey yok şimdi operatördediniz ama ben avea kullanıyorumanlamadım bu olayı ha eyer telefonaçılırken vodafoneveya at&t gibi bişey yazıyosa onu kastediyosanızbende windowsyazıyor sadecedaha öncede söylemiştim telefon polonyadan geldi acaba kaç gün daha beklerim ![]()
yok hata vermiyo şuanlık güncelleme yok gibi bişey diyo
avea kullanman birşeyi degiştirmez. Onemli olan cihazin rm numarasi ve renk kodu ama polonya icin guncelleme haberi duymadim bugun yarin gozukecektir. Ayrica zune ile guncelleme yaptiginda hata mi veriyor yoksa up to date mi diyor
yok hata vermiyo şuanlık güncelleme yok gibi bişey diyo