yunus4554
Üye
-
Konu Sahibi
-
psu icinden cikan kabloyu yigini en buyuk kablolarin takildigi yer kasaya takilan yeri cikarttim temizledim falan yene olmadiBu bilgisayarın hiç bir şekilde çalışmadığı anlamına gelir yani bilgisayara güç gitmiyor demektir. Bahsettiğimiz gibi sorunun Güç Kaynağında olma olasılığı yüksek. Ekran kartı ile bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ki PC çalışmadığı için sorunu ekran kartında değil Güç Kaynağında aramak gerek. Eğer bilgisayar çalışıp görüntü gelmese bu sefer ekran kartını düşünebilirdik. Kasa içine baktığınızda güç kaynağına takılı bütün kabloların karşı uçları düzgün şekilde yerleştirilmiş durumda mı ?
ya kablolar sorunludur yada yerinden oynamıştır dediğin gibi. ya da açma tuşu çalışmıyodurBu bilgisayarın hiç bir şekilde çalışmadığı anlamına gelir yani bilgisayara güç gitmiyor demektir. Bahsettiğimiz gibi sorunun Güç Kaynağında olma olasılığı yüksek. Ekran kartı ile bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum ki PC çalışmadığı için sorunu ekran kartında değil Güç Kaynağında aramak gerek. Eğer bilgisayar çalışıp görüntü gelmese bu sefer ekran kartını düşünebilirdik. Kasa içine baktığınızda güç kaynağına takılı bütün kabloların karşı uçları düzgün şekilde yerleştirilmiş durumda mı ?
hm kasa iy degil ya zaten bugun bi 1gb rami yanmis sedece 512 mb ram kaldi psu ne kadardir
onu test etmedim yarin tekrar kasayi acim oraya bi bakimhayır hayır içi değil. kasanın içine dağılan kabloları kast ettim. anakarta bağlananlar filan
512 mb ram için bence gerek yok officede bile kasarak çalışır300watt > 40-50TL arası.
Ben tekrar uzman bir kişiye göstermenizi tavsiye ediyorum. Arkadaşında dediği gibi güç butonu bağlantısında da sıkıntı olabilir.onu test etmedim yarin tekrar kasayi acim oraya bi bakim
onlar elini deyse para istiyo cokta durumum yok yaniBen tekrar uzman bir kişiye göstermenizi tavsiye ediyorum. Arkadaşında dediği gibi güç butonu bağlantısında da sıkıntı olabilir.
güç butonu bir yıldız tornavida ile kontrol edilebilir. şahsen ben öyle yapıyorumBen tekrar uzman bir kişiye göstermenizi tavsiye ediyorum. Arkadaşında dediği gibi güç butonu bağlantısında da sıkıntı olabilir.
tekrardan bi acacam yarin tekrar sonucu buraya yazarimKasa içindeki kablo dağılımını tekrar kontrol et (soketler tam oturmuş olmalı).PC yine yanıt vermiyorsa yeni bir PSU al.En kötü ihtimal anakartında sorun olması zaten, ama ihtimal vermiyorum.
Not:Konu güç kaynağı olduğu için üstümdeki yoruma katılıyorum, çevre bileşenlere zarar vermemek adına uzman bir bilgisayarcıya götür.
diğer bileşenleri bağlama sade anakart bağlı olsun işlemci fanı dönüyosa sorun yok tak kullan.tekrardan bi acacam yarin tekrar sonucu buraya yazarim
Kolay gelsin.tekrardan bi acacam yarin tekrar sonucu buraya yazarim
garantili dedi bu ama bilmiyorum bugun calistirdim az once kapattim pcyi bi sorun yoktu
saol ama bi sorun daha var dun yanina goturmustumya pcye format atmis bide diski korumaya slmis pcye bjsi yuklenmiyor yukluyorum kapatip aciyorum yene siliniyo ayni internet cafe lerinki gibi yapmis bi bu kurdu programdanda kurtulsaydim tammam diSorunun düzelmesine sevindim.Para konusunu fazla takma çünkü bilgisayarcı düşündüğüm kadar abartmamış.Umarım başka problem yaşamazsın, iyi forumlar.
deepfreeze kurmuş.saol ama bi sorun daha var dun yanina goturmustumya pcye format atmis bide diski korumaya slmis pcye bjsi yuklenmiyor yukluyorum kapatip aciyorum yene siliniyo ayni internet cafe lerinki gibi yapmis bi bu kurdu programdanda kurtulsaydim tammam di
hm diyelim sifreyi istedim sonra ne yapacamdeepfreeze kurmuş.
telefonla ara şifresini iste
internette resimli olarak anlatımı mevcut.hm diyelim sifreyi istedim sonra ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?