raple ilgili bir konu var ve ust konu ayrica bir bölüme gerek yok
Gereksizlerde 50 tane sago konusu açıncamı zevk alıyorsun anlamadım ?
Ne zaman Rap desek üst konu var diyorsunuz hiç bir zevki yok üst konunun ,bir bölüme gerek Var
Gereksizlerde 50 tane sago konusu açıncamı zevk alıyorsun anlamadım ?
Yav arkadas ne sagoymus bu yav zaten rap dinleyenler diyr bi konu var ustte ana konu olarak
Yav kardeşim ben üst konu varmi diye sorumu sordum?
Neyse ya size iyi sagolu gunler sizi rap ile bas basa birakiyorum

Arkadaşım peki sen rap bölümü istiyorsun.Öteki arkadaşta rock için isteyecek yada pop.Bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum.Gereksizlerde onlarca konu açmak yerine konudaki ortama dahil olmayı deneyebilirsin.Yada beğenmiyorsan konuyu oyun-sohbet bölümünde,müzik yada gereksizlerde tek bir konu üzerinden istediğini yapabilirsin.Ama bölümü işgal etmeye ve gereksiz tartışma çıkarmaya kimsenin hakkı yoktur.Umarım beni anlamışsındır.Keyifli forumlar.
Zevk derken keyif anlamında diyorum.
Arkadaşım peki sen rap bölümü istiyorsun.Öteki arkadaşta rock için isteyecek yada pop.Bunlara gerek olduğunu düşünmüyorum.Gereksizlerde onlarca konu açmak yerine konudaki ortama dahil olmayı deneyebilirsin.Yada beğenmiyorsan konuyu oyun-sohbet bölümünde,müzik yada gereksizlerde tek bir konu üzerinden istediğini yapabilirsin.Ama bölümü işgal etmeye ve gereksiz tartışma çıkarmaya kimsenin hakkı yoktur.Umarım beni anlamışsındır.Keyifli forumlar.
forumu üstüne yapalım
iyice uzatıyorsun yeter bence insanları rapten soğutuyorsun.
iyice uzatıyorsun yeter bence insanları rapten soğutuyorsun.
Rap cok sacma bisey bencr