Tam özellikli Instagram istemcisi "InstaPic" yakında WP mağazasında!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Tam özellikli Instagram istemcisi "InstaPic" yakında WP mağazasında!

Tam özellikli yeni Instagram istemcisi " " Windows 8 mağazasına eklendi. Bu uygulamayı bazı kısıtlı 3. parti uygulamalardan ayıran yanı ise, resimlerinizi, aktivitelerinizi görme ve paylaşma, doğrudan uygulama aracılığıyla fotoğraflarınız arasından veya kameranızdan paylaşımda bulunabilme gibi neredeyse tüm resmi uygulama özelliklerine sahip olması...

Uygulamanın
Windows Phone 8 versiyonunun çok yakında çıkacağı söyleniyor.

[video=youtube;S09XaVZ7Yd0]http://www.youtube.com/watch?v=S09XaVZ7Yd0[/video]

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve BrahimOkumus

alical33

alical33

Üye
bu resmii instagram uygulaması çıkarmamada neden bu kadar diretiyorlar acaba daha çok kullanıcı dişlerinemi dokunur

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bunu rudy mun mu yapıyor? adını hatırlayamadımda saçma gelebilir isim belki :D

beslagics

beslagics

Üye
en azından bilgisayarımda var instagram artık :)

anilakbay

Üye
Windows 8 de müthiş çalışıyor :) Resmi uygulama olsa bu kadar olur :)) Umarım Windows Phone a kısa sürede gelir. Resmi instagram uygulamasının geleceği yok henüz ne de olsa.

Dtn

Üye
Rudy geç kaldı sanırım bu sefer :ehe

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim anlamadığım şu, face resim paylaşamıyormuyduda insanlar instagrama yöneldi. Tweette bile paylaşılabiliyor ki. Arkadaşlar beni mazur görsün bilmediğimden soruyorum nedir sizi çeken özelliği nedir üstün tarafı?

recep288

recep288

Üye
Instagramin ust duzey calisanlarindan biri yasanan sorunlardan dolayi 3. Parti yazlimlari kisitlayacaklarini soylemisti. Paylasilan resimlerin silindigine dair sikayetler varmis. Wp icin calismalar hizlandi demisti. Yakinda gelir insallah

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Benim anlamadığım şu, face resim paylaşamıyormuyduda insanlar instagrama yöneldi. Tweette bile paylaşılabiliyor ki. Arkadaşlar beni mazur görsün bilmediğimden soruyorum nedir sizi çeken özelliği nedir üstün tarafı?

facebookta yada twitterda genel anlamda efekt verilemiyor ona bakılırsa Facebook varken twitter niye çıktı o zaman ? Herkesin hoşuna giden sosyal aktiviteleri farklı olabilir.

beslagics

beslagics

Üye
bilgisayarıma yüklediğimde görünüm ve hızlılık mükemmeldi.Fakat anladım ki instagrama resim yolluyor ancak tag gibi özellikler çalışmıyor sanırım.

isiyinler

isiyinler

Üye
merhaba arkadaşlar,
Rudy Huyn'un çıkarma aşamasında olduğu 6tagram uygulamasıyla yakından ilgiliyim. Hatta Türkçe çevirisinde kendisine yardımda bulundum. 6tagram için şimdiye kadarki en iyi instagram uygulaması diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğumuz instance uygulaması bir çok yönüyle eksik. Fakat 6tagramda hayalini kurduğumuz özelliklerin hepsi mevcut. Fitreler orjinal instagram filtreleri, tagler gayet çalışır durumda (yani tag koyduğunuzda fotonuzu tag i tıklayan herkes görebiliyor.), fotografta kişi ekleme özelliği mevcut. Ayrıca fotoğraf eklediğinizde haritada yer de bildirebiliyorsunuz. Bunların yanı sıra ios ve androide yeni gelen video özelliği de sorunsuzca çalışıyor. 15 saniyelik videolar yükleyebiliyorsunuz. son birkaç gündür instagramın 3.parti gelistiricileri engellemek için kurduğu güvenlik duvarı da Rudy Huyn tarafından 3 saatte yok edildi. Yani 6tagramda diğer WP instagram uygulamalarında olan yüklenilen fotoğrafın silinmesi ya da takipçiler tarafından görülmemesi sorunu yok. Uygulama önümüzdeki hafta mağazada yerini alıcak, üstelik ücretsiz. Son olarak; Rudy Huyn'un instagram uygulaması 6tagramı incelemek isterseniz youtube'dan videolarını izleyebilirsiniz.

Uzun bir yazı oldu fakat benim gibi instagramı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları epey memnun edeceğini düşünüyorum :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
merhaba arkadaşlar,
Rudy Huyn'un çıkarma aşamasında olduğu 6tagram uygulamasıyla yakından ilgiliyim. Hatta Türkçe çevirisinde kendisine yardımda bulundum. 6tagram için şimdiye kadarki en iyi instagram uygulaması diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğumuz instance uygulaması bir çok yönüyle eksik. Fakat 6tagramda hayalini kurduğumuz özelliklerin hepsi mevcut. Fitreler orjinal instagram filtreleri, tagler gayet çalışır durumda (yani tag koyduğunuzda fotonuzu tag i tıklayan herkes görebiliyor.), fotografta kişi ekleme özelliği mevcut. Ayrıca fotoğraf eklediğinizde haritada yer de bildirebiliyorsunuz. Bunların yanı sıra ios ve androide yeni gelen video özelliği de sorunsuzca çalışıyor. 15 saniyelik videolar yükleyebiliyorsunuz. son birkaç gündür instagramın 3.parti gelistiricileri engellemek için kurduğu güvenlik duvarı da Rudy Huyn tarafından 3 saatte yok edildi. Yani 6tagramda diğer WP instagram uygulamalarında olan yüklenilen fotoğrafın silinmesi ya da takipçiler tarafından görülmemesi sorunu yok. Uygulama önümüzdeki hafta mağazada yerini alıcak, üstelik ücretsiz. Son olarak; Rudy Huyn'un instagram uygulaması 6tagramı incelemek isterseniz youtube'dan videolarını izleyebilirsiniz.

Uzun bir yazı oldu fakat benim gibi instagramı sabırsızlıkla bekleyen arkadaşları epey memnun edeceğini düşünüyorum :)

Ozaman sana bilgilendirdiğin ona da uygulamayı geliştirdiği için teşekkürleer :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar,

Gökhan'ı çok yakından ilgilendiren bir yorum olmuş :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Gökhan nerede evet ya :D Sanırım sattı en sonunda telefonu:hmmm Bu arada isiyinler haber için teşekkürler. Hazır Rudy'le bu kadar içli dışlıykene facebook uygulaması yapmayı düşünüyor mu bir sorsaydın çok makbule geçerdi be dostum :D:D

isiyinler

isiyinler

Üye
Rica ederim. Henüz sorma fırsatı bulamadım çünkü hala 6tagram üzerinde deneme yaptığını söyledi Rudy. Ama merak etmeyin o da aklımda :) Ayrıca Türkçe dahil 20 dil içeren uygulamalar yapması da ayrıca mutlu etti beni. Gökhan arkadaşımız için de üzüldüm. Ama Lumia 925i beklemek için iyi bi süreç olabilir bence :)

ÖEY

ÖEY

Üye
O zaman senden Rudy'nin projeleriyle ilgili haberleri merakla bekliyoruz dostum:oke:

Üst Alt