Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tam ekran fotograf çeken program arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersoy
Üye
Konu Sahibi
tam ekran fotograf çeken program arıyorum
arkadaşlar n70 için tam ekran resim çekme programı arıyorum,
bütün interneti aradım bulamadım,elinde böyle bir program olan varmı????
sublieutenant
Üye
nasıl yani tam ekran dediğin ekran resmimi yoksa normal kamera ile mi??? zaten kendisi tam ekran yapıyor, yada ekran için rescoviewer ile ayarlayabilirsin, program sitede mevcut...
bende 5 aydır arıyorum hiç bi yerde yok aramadım yer kalmadı bulan olursa paylaşsın lütfen.takıntı yaptım yani
76107610
Üye
cameraXpro2 die bi pro var ben zamanınd c**planet.comdan indirmiştim.ordan bulabilirseniz..
mutluw
Üye
arkadaşlar bende n95 8gb var. ama fotot çekerken tam ekran olmuyor. pc ye attığımda da büyük bi resim göremiyorum.600*480 piksel bi görüntü var en büyük
bunu nasıl halledebilirim. yarımlarınız için şimdiden sağolun
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bende n95 8gb var. ama fotot çekerken tam ekran olmuyor. pc ye attığımda da büyük bi resim göremiyorum.600*480 piksel bi görüntü var en büyük
bunu nasıl halledebilirim. yarımlarınız için şimdiden sağolun.. yardımcı olam isteyen arkadaşlar mail atarlarsa sevinirim. [email protected]....
halilts
Üye
yaw ben fotaraf çekerken tam ekran olaçak program arıyom bi yardım.