Tam Bir Görev Adamı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Tam Bir Görev Adamı
Fenerbahçe, transferin bitmesine bir gün kala çok önemli bir futbolcu transfer etti bana göre. Joseph Yobo’nun, Everton’da oynayamamasınnı nedeni, onun mevkinde Lescott’un bulunmasıydı. Hocayla da arası kötüydü. Bir türlü sisteme uyamadı. Şans bulamayınca da Fenerbahçe’nin yolunu tuttu. Belki bazıları milli takımdan tanıyordur ancak eminim ki, Fenerbahçeliler’in büyük çoğunluğu, yeni transferlerinin nasıl bir oyuncu olduğunu merak ediyordur. Öncelikle şunu söyleyeyim, kademe anlayışı çok iyi olan, komple bir oyuncu.

Taktik oyuncu olarak kullanılabilir

Gösterişi sevmez. Oyunun nasıl ayarlanacağını iyi bilir. Birebirlerde kolay kolay adam geçirmez. Hızı, sürati iyi ve çok çabuk bir futbolcu. Tam bir görev adamıdır. En büyük özelliklerinden birisi de, duran toplarda attığı sürpriz gollerdir. Bu açıdan taktik oyuncu olarak kullanılabilir. Sağlı-sollu duran toplarda ileri çıkarak gol arar. Alex’in ortaları ve kornerlerinden çok gol atacağını düşünüyorum. Duran toplarda Lugano’yla birlikte ileri giderse, rakibi zor durumda bırakır. Maç oynamadığı için şu andaki fiziki durumunu tam olarak bilemiyorum. Fenerbahçe ile çıkacağı antrenmanlarda durumu belli olur.

Wawa

Wawa

Üye
İnşallah Fenerbahçe'ye yararlı olur.. Ama defansın ortasına değilde sol bek'e bi transfer lazımdı..

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
İnşallah Fenerbahçe'ye yararlı olur.. Ama defansın ortasına değilde sol bek'e bi transfer lazımdı..

santos'un yedekleri: caner ve uğur
2.stoper bilicanın yedekleri: bekir-ilhan

bence stoper tam isabet ama cristianın yerine de bi adam alınmalıydı.

selçuk gibi bi adam fenerde oynuyor helal olsun :D

beşiktaş:deli ibo
gs:sarbi :kop:
fenerbahçe:selçuk
antalyaspor:deniz barış
bursa:hüseyin cimcir :D

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
aynen batman doğru söylüyor :oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
santos sakatlansa caner ve ugurdan baska kim oynayabilir ki ?
ugur ve caner daha once bekte oynayan adamlar alisiklar.
bilicanin yedekleri caner ve ugur'a gore daha vasat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt