one2one2
Üye
talep etseydin yasal faizini bile alabilirdin. ben öyle yaptım biraz uzun sürüyor ama hadlerini bildirmek adına inatla bekledim ve paramı aldım.
konu açan arkadaşa çok teşekkürler bayağı yararlı bir şekilde tekip edip bizleride bilgilendirdiği için.
merhabalar arkadaşlar,bendede aynı problem yani anakartın değişmesi problemi var,02.05.2011 de bıraktım,şimdi ben anakartı değişmiş telefonu almak istemiyorum,cihazın yenisini alabilmek için 30 iş gününün dolmasını mı beklemeliyim yoksa şimdi tüketici heyetine başvurmalımıyım,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
kardeş hakem heyeti nereye bağlı dilekçe yolluyacağımız heyete nasıl ulaşabiliriz
arkadaşlar bugün itibari ile 15,06,2011 kvk benden tüm aparatlarını faturaları mahkeme kağıdını vs.istedi bende teslim ettim.1 haftaya kadar hesabıma havale yapacaklar..Bundan sonra Nokia markası benimiçin bitmiştir.Büyük ihtimal ile samsung galaxy s2 veya iphone4 veya gelirse lg optimus 3d almak istiyorum..
Sizlere azda olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...herkese hayırlı günler iyi forumlar...
tebrikler arkadaşım
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...beri-n8-kvk-da-yardim-463100.html#post3229341 burda sana hakem heyetine verseydinya yazmışım iyiki gerekeni yapmışsın. erken sürede sonuçlanmış şükret. ayrıca yeni telefon alma konusunda Sonyericsson da bakabilirsin Xperia Arc ya da Xperia Neo vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?