Cihaz ne?Arkadaşlar, dikkat ettiyseniz Lumialarda ki takvim bayram günlerini yanlış gösteriyor. Bu benim takvimde mi yalnız yoksa başka Lumialarda da var mı ? İşini takvime göre ayarlayanlar dikkat !!!
Bende de öyle yarın bayram gözüküyor . Yanlış oluşturulmuş.Arkadaşlar, dikkat ettiyseniz Lumialarda ki takvim bayram günlerini yanlış gösteriyor. Bu benim takvimde mi yalnız yoksa başka Lumialarda da var mı ? İşini takvime göre ayarlayanlar dikkat !!!
Ben bunu birkaç gün önce farkedip yazmıştım gerçekten çok enteresan ve kabul edilemez bence.ve ne hazindir ki bu durum sadece bizim platformda var.Arkadaşlar Arabistan referans alınmış sanırım. Bildiğim kadarıyla bir gün önce başlıyor orada. Ms bunu baz almış olmalı ...
Ben bunu birkaç gün önce farkedip yazmıştım gerçekten çok enteresan ve kabul edilemez bence.ve ne hazindir ki bu durum sadece bizim platformda var.

Yanlız bizde Kurban bayramı varBen bunu birkaç gün önce farkedip yazmıştım gerçekten çok enteresan ve kabul edilemez bence.ve ne hazindir ki bu durum sadece bizim platformda var.
: