Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
takınca reset atıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UysalMuzaffer
Üye
Konu Sahibi
takınca reset atıyor
arkadaşlar telefonu kablo yoluyla pc ye bağladığımda bilgisayar reset atıyor ???????????
lütfen yardım edin neden reset atıyor
' KalendeR '
Üye
bilgisayarlar genelde usb gırıslı baglantıları flash bellek tarzında algılarlar ve cesıtlı hatalr cıkarabılırler.. bence sen bir format at buyuk ıhtımalle vırus oldugunu dusunuyorum bı tarama yap
UysalMuzaffer
Üye
Konu Sahibi
bilgisayara takınca reset atıyor nasıl tarama yapıcam :S
bluetooh var ama pc de ??
' KalendeR '
Üye
blue tooth varsa onu dene sen de.. ya da farklı bır usb gırısı kullan bılgısayarnda kac usb gırısı var hespını denedın mı en az 6 tane olması lazım
UysalMuzaffer
Üye
Konu Sahibi
hepsini denedim internet cafe de bile denedim gene reset atıor :S
bluetooth la reset atmıor, ben kartı nasıl biçimlendirebilirim ?? veya bluetoothla kart biçimlenir mi
' KalendeR '
Üye
senın hafıza kartında mı sorun var ben anlamadım kı.. buyuk ıhtımal oyledır.. mutlaka onu taramallısın ama dıorsun kıtakınca rset atıyor o halde nasıl tarayabılırsın... ilginç
UysalMuzaffer
Üye
Konu Sahibi
hatta kardeşim klasörler i telefondan bile slemiom :S
' KalendeR '
Üye
owww sen bayagı bı vırus yemıssın hafıza kartını napıp edıp taramalsıın... dene bı kac bılgısayrda reset atmayan bırınde tarama yap sıl temızle. ya da sıl gıtsınıcındekılerı tabı en gereklıler kalsın
UysalMuzaffer
Üye
Konu Sahibi
aynn virüsler grmiş hafıza kartına, artık denicez çok saol sadecebirisi