Takım Savunması Konusunda

Sponsorlu Bağlantılar

scarface006

scarface006

Üye
    Konu Sahibi
Takım Savunması Konusunda
Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in BJK TV'ye verdiği röportajdan satırbaşları şöyle:


SORU: Her fırsatta altyapının öneminden bahsediyorsunuz. Altyapıda son durum nedir?


ÖZEN: Çalışmalar gayet iyi bir şekilde ilerliyor. Yaş gruplarında maçlar başladı. Ben de birkaç tanesini izleme fırsatı buldum. Altyapıda değişiklikler yapıyoruz. Altyapı kalecilerimizi Futbol Takımımız'ın kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ile bir araya getirdik. Fiziki koşullar konusunda sıkıntılar var ama insan kaynakları konusunda her geçen gün iyiye gittiğimizi söyleyebilirim.


SORU: Altyapıda yeni bir imza daha oldu. Bunu nasıl değerlendirirsiniz?


ÖZEN: Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlumuz Emrah Bayraktar çok başarılı bir teknik adam. Kulübümüze önemli katkılar yaptı. Sözleşmesi 3 yıl uzatıldı. Kendisine yeni dönemde başarılar diliyorum.


SORU: Futbol Takımımız'ın ilk 5 haftalık performansını nasıl değerlendirirsiniz?


ÖZEN: Başarılı bir 5 hafta yaşadığımızı söyleyebilirim. En çok puan toplayan ekiplerden biriyiz. Bunun devamını getirme arzusundayız. Oyun kalitemiz her maç artıyor. Oyuncularımızın maç disiplini yakalamalarıyla eforlu maçlar çıkarabildiklerini gördük. 5 maçta 4 gol yedik. Yediğimiz gollerin hiçbiri üzerimizde bir baskı oluşturarak atılan goller değil, maalesef bireysel hatalardan gelen goller. Takım savunması konusunda mesafe kaydettiğimizi düşünüyorum. Rahat pozisyona girip güzel goller atıyoruz. İyi ve formda oyuncular sahibiz. Milli takımlara çok sayıda oyuncu gönderdik, göndermeye devam edeceğiz. Muhammed Demirci'ye bir parantez açmak istiyorum. Genç milli takımda görev yapan Mehmet Hacıoğlu ile karşılaşmıştım. Kendisi bana U-19 milli takımında bulunan Muhammed'in hali, terbiyesi, disiplini ve takıma katkısı için teşekkür etti. Muhammed bizi gururlandırdı.


SORU: MP Antalyaspor maçı hakkında neler söylersiniz?


ÖZEN: MP Antalyaspor maçı zorlu olacak. Körfez Belediye ile oynadıkları Türkiye Kupası maçını izledik. As oyuncularını oynattılar. 120 dakika süren bir mücadele oldu. MP Antalyaspor ilk 5 hafta itibariyle gerilerde kalmış olabilir ama Beşiktaş'a karşı oynamanın ekstra motivasyonuyla sahada olacaklar. Takımımızın bu tür maçlardan galip ayrılabilecek gücü var. Diliyorum kazanacağız.

Haber Kaynağı: Bjk.com.tr
 


Üst Alt