takdir faciası...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuone

Üye
    Konu Sahibi
takdir faciası...
bugün her zamankinden daha bi heyecanlı daha bi zinde kalktım hemen banyoya koştum yüzümü yıkadım saçlarımı yaptım sonra canım ANNEM'in hazırladığı kahvaltıyı yaptıktan sonra heyecanla odama koştum ve üzerimi giyindim sonra bilgisayarın power tuşuna bastım ve google chrome adres çubuğuna satırları yazdım "MAXİCEP FORUM" gelen ilk linke tıklayıp hiç üye girişi yapmadım çünki hiç bir zaman üye çıkışı yapmadımki ben MAXİCEPTE :) nese profile girdim kimler açık diye falan bi kaç kişiye günaydın dedim sonra saat in 10:00 olduğunun farkına vardım hemen bilgisayarı yku moduna alıp evden çıktım
büyük bir istekle ve heyecanla okula mümkün olduğunca hızlı gitmeye çalışıyordum ama dondurucu soğuk ve 3 gündür evde cod 6 mw2 oynamaktan bacaklarımın hamlaması buna izin vermiyordu ceketimin cebinden Aypon 4 ümü çıkardım bari Maxicepe gireyim dedim ama dün gececilerde turladığım için meşhur iphonenun pili 1 diş kalmış mecburen yoluma devam ettim yaklaşık o hamlamış bacaklarla 15 dk da okula vardım hemen içeri daldım sınıfa giden merdivenlerin olduğu koridorun yolunu tuttum birden ensemde birinin nefesini hissettim Aman Tanrım Canavar Müdür yardımcısı (öğrencileri öğlen yemeğinde yediği söylenir :) ) dediki -Oğlum bu saçla sakal ne bide okulun son günü..
bende dedimki hocam kendiniz dediniz okulun son günü yapmayın etmeyin derken benden daha beter durumda mağara adamını andıran bir öğrenci geldi hocanın dikkati benim üzerimden gitti bunu fırsat bilerek hemen sıvıştım sonra tuvalete gittim gerçekten hocanın dediği kadar varmış saç sakal birbirine karışmış okul olmayınca insan bu hale geliyo demekki nese sınıfa gittim neyseki sınıf öğretmenimiz Matemetik hocamız kendisi çok ilginçtirki öğrencilerden önce okula geliyo nese karneleri dağıttı gururla karnemi alıyordum ki :cool oda ne :aha: bana vermeleri gereken turuncu renkli takdir belgesi yerine yeşil bişey vardı onada teşekkür belgesi mi ne diyorlarmış :hmmm hocam bunu bana yapamassınız nolmaz nolamaaaz naaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııırrrrrrr somuru: ama bunların bi faydası yoktu tabi malesef felsefeci yüzünden takdir alamadım 4ü 5 yapmadığı için bre insafsız :catcat:

:ah:ah

NOT: konu gerçektir mizah amaçlıdır gereksiz yorumlar yapmayın lütfen :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksizler e uçar birazdan

zaza

zaza

Üye
:ehe:zuhaha: et et

batuone

Üye
    Konu Sahibi
uçmadan kasın hadi :kop:

--------------- Ekleme ---------------

çabuk farketmediler hadi acele edin gelen yetişiyo :ehe

Dafny

Dafny

Üye
gel beraber edelim

batuone

Üye
    Konu Sahibi
sendemi teşekkür aldın :hmmm

zaza

zaza

Üye
kassak ne olacak taşınınca yine eski haline gelicek :D :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Madem Mizah :D Konu Dışında Ne İşi Var :d: Gereksizlere Uçmayı Hakeddi Bu Konu :d:

Dafny

Dafny

Üye
evet ben de teşekkür aldım

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Düz Bu Günü Yazmışsın Sen :d: Bugün Maxicepde Karne Alan 500.000 Kişi Var Nerdeyse :d: Herkes Mizah Olarak Bu Yaşadığı Günü Yazsa :d:

Düşünemiyorum :d::d::d:

Dafny

Dafny

Üye
sozlulerın hepsi verilmemişti 74tü.

batuone

Üye
    Konu Sahibi
Sırf kasmak için bu konuyu açtığından dolayı ceza almada..

oda işin şaka yanı, kasmak için açmadımki konuyu :D

Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
batuone, Dafny+, Revengeful+, ©The_Gespenst©+ :islik

Konuyu Toplam 4 Kişi okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
batuone, zaza+, Anıl Umut ewt moderatörümüzde geldi :):

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaşımız bizimle duygularını paylaşmış.Ve gereksiz olmayan bir konu açmıştır.
Size de düşen alakasız yorumlara yer vermeden konunun devamını sağlamaktır.Yoksa konunun ve mesajlarınızın yerini biliyorsunuz..
Tebrik ederim Batuhan sağlık olsun giden bir renkli belge olsun..

batuone

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşımız bizimle duygularını paylaşmış.Ve gereksiz olmayan bir konu açmıştır.
Size de düşen alakasız yorumlara yer vermeden konunun devamını sağlamaktır.Yoksa konunun ve mesajlarınızın yerini biliyorsunuz..
Tebrik ederim Batuhan sağlık olsun giden bir renkli belge olsun..

Çok teşekkür ederim Anıl :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ah arkadaşlar ahh..gençliğin verdiği enerji ile sert çıkışlar yapıyor birbirinizi hiç olmadık, sudan sebeplerle kırıyorsunuz.
Ben ne dedim ?Abartılmadığı takdirde yazın burada bir sorun yok.Zaten konu saçma sapan içerikli bir konu değil (edwird,yumurta kabuğu vs gibi)onun için özgürlüğünüzü kısıtlamayayım dedim yazın dedim.
Fakat işi nasıl böyle tartışma boyutuna getiriyorsunuz anlayamıyorum.
ben tartışma mesajlarınızı siliyorum,bir daha da görmek istemiyorum :)

Burak

Üye
not ortalaması:85,29

taktir belgesi,onur belgesi,okulu en iyi temsil ettiğimden veliye teşekkür belgesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt