batuone
Üye
takdir faciası...
bugün her zamankinden daha bi heyecanlı daha bi zinde kalktım hemen banyoya koştum yüzümü yıkadım saçlarımı yaptım sonra canım ANNEM'in hazırladığı kahvaltıyı yaptıktan sonra heyecanla odama koştum ve üzerimi giyindim sonra bilgisayarın power tuşuna bastım ve google chrome adres çubuğuna satırları yazdım "MAXİCEP FORUM" gelen ilk linke tıklayıp hiç üye girişi yapmadım çünki hiç bir zaman üye çıkışı yapmadımki ben MAXİCEPTE
nese profile girdim kimler açık diye falan bi kaç kişiye günaydın dedim sonra saat in 10:00 olduğunun farkına vardım hemen bilgisayarı yku moduna alıp evden çıktım
büyük bir istekle ve heyecanla okula mümkün olduğunca hızlı gitmeye çalışıyordum ama dondurucu soğuk ve 3 gündür evde cod 6 mw2 oynamaktan bacaklarımın hamlaması buna izin vermiyordu ceketimin cebinden Aypon 4 ümü çıkardım bari Maxicepe gireyim dedim ama dün gececilerde turladığım için meşhur iphonenun pili 1 diş kalmış mecburen yoluma devam ettim yaklaşık o hamlamış bacaklarla 15 dk da okula vardım hemen içeri daldım sınıfa giden merdivenlerin olduğu koridorun yolunu tuttum birden ensemde birinin nefesini hissettim Aman Tanrım Canavar Müdür yardımcısı (öğrencileri öğlen yemeğinde yediği söylenir
) dediki -Oğlum bu saçla sakal ne bide okulun son günü..
bende dedimki hocam kendiniz dediniz okulun son günü yapmayın etmeyin derken benden daha beter durumda mağara adamını andıran bir öğrenci geldi hocanın dikkati benim üzerimden gitti bunu fırsat bilerek hemen sıvıştım sonra tuvalete gittim gerçekten hocanın dediği kadar varmış saç sakal birbirine karışmış okul olmayınca insan bu hale geliyo demekki nese sınıfa gittim neyseki sınıf öğretmenimiz Matemetik hocamız kendisi çok ilginçtirki öğrencilerden önce okula geliyo nese karneleri dağıttı gururla karnemi alıyordum ki
oda ne
bana vermeleri gereken turuncu renkli takdir belgesi yerine yeşil bişey vardı onada teşekkür belgesi mi ne diyorlarmış
hocam bunu bana yapamassınız nolmaz nolamaaaz naaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııırrrrrrr
ama bunların bi faydası yoktu tabi malesef felsefeci yüzünden takdir alamadım 4ü 5 yapmadığı için bre insafsız 

NOT: konu gerçektir mizah amaçlıdır gereksiz yorumlar yapmayın lütfen
nese profile girdim kimler açık diye falan bi kaç kişiye günaydın dedim sonra saat in 10:00 olduğunun farkına vardım hemen bilgisayarı yku moduna alıp evden çıktım büyük bir istekle ve heyecanla okula mümkün olduğunca hızlı gitmeye çalışıyordum ama dondurucu soğuk ve 3 gündür evde cod 6 mw2 oynamaktan bacaklarımın hamlaması buna izin vermiyordu ceketimin cebinden Aypon 4 ümü çıkardım bari Maxicepe gireyim dedim ama dün gececilerde turladığım için meşhur iphonenun pili 1 diş kalmış mecburen yoluma devam ettim yaklaşık o hamlamış bacaklarla 15 dk da okula vardım hemen içeri daldım sınıfa giden merdivenlerin olduğu koridorun yolunu tuttum birden ensemde birinin nefesini hissettim Aman Tanrım Canavar Müdür yardımcısı (öğrencileri öğlen yemeğinde yediği söylenir
) dediki -Oğlum bu saçla sakal ne bide okulun son günü.. bende dedimki hocam kendiniz dediniz okulun son günü yapmayın etmeyin derken benden daha beter durumda mağara adamını andıran bir öğrenci geldi hocanın dikkati benim üzerimden gitti bunu fırsat bilerek hemen sıvıştım sonra tuvalete gittim gerçekten hocanın dediği kadar varmış saç sakal birbirine karışmış okul olmayınca insan bu hale geliyo demekki nese sınıfa gittim neyseki sınıf öğretmenimiz Matemetik hocamız kendisi çok ilginçtirki öğrencilerden önce okula geliyo nese karneleri dağıttı gururla karnemi alıyordum ki
oda ne
bana vermeleri gereken turuncu renkli takdir belgesi yerine yeşil bişey vardı onada teşekkür belgesi mi ne diyorlarmış
hocam bunu bana yapamassınız nolmaz nolamaaaz naaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyııııııırrrrrrr
ama bunların bi faydası yoktu tabi malesef felsefeci yüzünden takdir alamadım 4ü 5 yapmadığı için bre insafsız 

NOT: konu gerçektir mizah amaçlıdır gereksiz yorumlar yapmayın lütfen

et et
Gereksizlere Uçmayı Hakeddi Bu Konu