Takaslık Samsung Galaxy S i9003 (İptal Edildi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Takaslık Samsung Galaxy S i9003 (İptal Edildi)
İPTAL EDİLDİ İPTAL EDİLDİ İPTAL EDİLDİ İPTAL EDİLDİ

Telefonumun hiç bir problemi yoktur.Sadece değişik bir telefon kullanmak istediğim için değiştirmek istiyorum. Telefonun 12 ay garantisi bulunmaktadır.Ekranına hiç kimsenin eli değmemiştir ilk alındığından beri ekran koruyucuyla kullanıyorum. Hiç bir yerinde problem bulunmamaktadır. Kutulu orjinal aksesuarlarıyla göndereceğim. Telefonun rengi beyazdır. Satış planlamıyorum takas etmeyi düşünüyorum. Aklımda olan telefonlar HTC Desire S, HTC Desire Z, Nokia N9, HTC Desire HD, Nokia E7. Ancak bu telefonlardan Nokia E7'yle takas etmek isterseniz, E7'nin düşük performansından dolayı takas edilecek E7'nin tertemiz olması gerek. Diğer telefon, iPod Touch tekliflerini de değerlendirebilirim. :)
Ürünün sıfır fiyatı (%24 İndirimli)=
Kameram arkadaşımda olduğu için fazla fotoğraf çekemedim yakında çekip yüklüycem. Arka taraf fotoğrafta çok fazla sararmış gözüküyo kusura bakmayın nomalde o kadar değil eğer değiştirmek isterseniz telefonculardan değiştrebilirsiniz.

süper nova

süper nova

Üye
İlanınızda bu kadar dürüst bir açıklama yaptığınız için gerçekten sizi tüm samimiyetimle tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir ilan olmuş benim de istediğim tam olarak böyle herkes kendi ilanında açıklama yaparken dürüst olmalı. Böylece gereksiz tartışmalar doğmazken aynı zamanda temiz ve sorunsuz alışverişler de gerçekleşebilir. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Kefelon

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
İlanınızda bu kadar dürüst bir açıklama yaptığınız için gerçekten sizi tüm samimiyetimle tebrik etmek istiyorum. Mükemmel bir ilan olmuş benim de istediğim tam olarak böyle herkes kendi ilanında açıklama yaparken dürüst olmalı. Böylece gereksiz tartışmalar doğmazken aynı zamanda temiz ve sorunsuz alışverişler de gerçekleşebilir. :tşk:

Ben teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: süper nova
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
:locked: Satış İptali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt