by_die_ Üye Bu ne hiddet bu ne celal hocqm ilaniniza baktim alma gibi durumum vardi o fiyatin uzerine bi 100 lira koyarsan iphone 5 alirsin 3 gun once cihazimi 1300 kusure sattim beyaz tertemiz bi iphone 5
Bu ne hiddet bu ne celal hocqm ilaniniza baktim alma gibi durumum vardi o fiyatin uzerine bi 100 lira koyarsan iphone 5 alirsin 3 gun once cihazimi 1300 kusure sattim beyaz tertemiz bi iphone 5
whiteghost Üye MR.SERVET' Alıntı: N9 ile takas düşünürsen görüşelim Genişletmek için tıkla ... adam ölücü...
Kerim. Üye whiteghost' Alıntı: adam ölücü... Genişletmek için tıkla ... Sanane arkadasim?adam gidip basa bas takas mi yapacak sandin?ustune para verirde alir heralde karismayin herseye
whiteghost' Alıntı: adam ölücü... Genişletmek için tıkla ... Sanane arkadasim?adam gidip basa bas takas mi yapacak sandin?ustune para verirde alir heralde karismayin herseye
MR.SERVET Üye whiteghost' Alıntı: adam ölücü... Genişletmek için tıkla ... Geveze işte ne bekliyorsunuz
whiteghost Üye MR.SERVET' Alıntı: Geveze işte ne bekliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... demek ki bu forumda tek geveze sen değilmişsin
MR.SERVET' Alıntı: Geveze işte ne bekliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... demek ki bu forumda tek geveze sen değilmişsin
MR.SERVET Üye whiteghost' Alıntı: demek ki bu forumda tek geveze sen değilmişsin Genişletmek için tıkla ... gevezeler nasılda atlıyor görüyorsunuz
whiteghost' Alıntı: demek ki bu forumda tek geveze sen değilmişsin Genişletmek için tıkla ... gevezeler nasılda atlıyor görüyorsunuz
whiteghost Üye MR.SERVET' Alıntı: gevezeler nasılda atlıyor görüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ok.