Takaslı n900 5 aylık htc ve nokia cihazlarla takas edilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
Takaslı n900 5 aylık htc ve nokia cihazlarla takas edilir
Merhabalar 5 aylık n900 cihazımı satmak yada takas etmek istiyorum. Cihazda ne ekranda ne kasada hiçbir çizik dahi yoktur pasaport kayıtlı tüm aksesuarlarıyla birlikte gönderilecektir cihazda ıpg görünmez kaplama vardır çizilme darbeye karşı korumalıdır hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur zaten 1 aydır kullanmıorum duruyor cihaz hep ikinci tel olarak kullandım. Ilgilenen olursa resim ekleyeceğim. Takasta öncelik x10 la takas düşünüyorum htc cihazlarıylada olur n8 ilede düşünebilirim kaliteli yüksek model olduğu sürece düşünürüm. Satma sebebim araba kullanırken mesaj yazamıyorum. Isteyenler detaları öğrenebilir
özcan çil 0544 957 77 46

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bu n900 de baya efsane cihaz. Baya eski dokunmatik filan parmak ısılı değil ama yinede şu an en gözde cihazlardan çoğu telefona kafa tutabiliyor. Hayırlı satışlar.

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım bu cihazla pcdeki yaptığın herşeyi yapıyor internetten hertürlü video izletir yok yok yani bilen bilir

serhat_41

Üye
boyle bi cihaz almayı düşünüyodum fiyat nedir nereden alabiliriz acaba?

jigsaw_54

Üye
ikinci el forum kuralları gereği ilanınızda ürüne ait fotoğraf ve fiyat belirtmelisiniz

hayırlı satışlar

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
boyle bi cihaz almayı düşünüyodum fiyat nedir nereden alabiliriz acaba?
postane ıle kapıda ödemeli olarak gönderebilirim. telefon numarası bıraktım ilgilenirsen telefonda konuşuruz

serhat_41

Üye
izmit yada istanbulda elden alabilme imkanım varsa düşünüyorum ptt kargonun alıcı ve satıcı için pek güvenli olduğunu düşünmüyorum elden imkanı varsa fiyatıda öğrenebilirsem irtibata geçerim cevap için teşekkürler...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
izmit yada istanbulda elden alabilme imkanım varsa düşünüyorum ptt kargonun alıcı ve satıcı için pek güvenli olduğunu düşünmüyorum elden imkanı varsa fiyatıda öğrenebilirsem irtibata geçerim cevap için teşekkürler...

satıcı için güvenli fakat alıcı için değil. Kargo nun parasını ödemeden pttci açmaya izin vermiyor yani içi boş çıksa bile bir bardak soğuk su sizindir :)

serhat_41

Üye
satıcı için tek olumsuz yön alıcının işgillenip son anda cayması bu durumda satıcının zararı kargo ücreti olur tabi alıcı için risk çok daha büyük zira ptt nin uygulaması bu tür olumsuzluklara çok müsait ptt kargoyla ıphone almak isteyen birinin kutuyu açınca salatalıkla karşılaştığını okumuştum :) bu sanırım boş çıkmasından daha kötü insanın pisikolojisi bozulur yahu...

TeAmo42

TeAmo42

Üye
satıcı için tek olumsuz yön alıcının işgillenip son anda cayması bu durumda satıcının zararı kargo ücreti olur tabi alıcı için risk çok daha büyük zira ptt nin uygulaması bu tür olumsuzluklara çok müsait ptt kargoyla ıphone almak isteyen birinin kutuyu açınca salatalıkla karşılaştığını okumuştum :) bu sanırım boş çıkmasından daha kötü insanın pisikolojisi bozulur yahu...

ya bence kapıya geldiğinde ptt cinin Gözetiminde 5 dk incelemesi mantıklı olurdu.

karizma2501

Üye
    Konu Sahibi
aydınlyım arkadaşlar elden görerek buradan satış yapabilirim. diğer türlü ptt ile gönderilir. pek güvenilir olmuyor oma insanlık meselesi dürüstlük meselesi kimseye demiyorum ki zorla alın diye. isteyen olursa telefonda konuşabiliriz numaram yazıyor

Jrcan1

Jrcan1

Üye
n900 adını bile ilk kez duyuyorum :hmmm

Hayırlı Satışlar..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
n900 adını bile ilk kez duyuyorum :hmmm

Hayırlı Satışlar..

ilk kez mı :D o telefon efsane çok eski bir telefon ama işlemcisi 1.7 ghz çıktığını bile görmüştüm :) ayrıca ona android de yüklenir symbianda yüklenir :)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Nokia C5-03 var bende 22 aylık garantisi var 5 ay kullanılmıştır tam kutulu sorunsuz temizdir siyah renk Fertile Ceres fw yüklü hediye olarak gönderirim istersen üstüne dolgun bir fiyat verebilirim düşünürsen Numaram 05303042145 Media Markt tan aldım memnunum ama sıkıldım telefondan N serisi hoşuma gitmeye başladıbu aralar :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt