Aytaç-01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Symbiandan kurtulursun en azından.
Şöyle 1-2 sen daha güncelleme alsın istiyorsan Lumia1020
920 den artık güncelleme bekleme ama geçiş iyidir.Aklımı karıştırmaaa41 mpx'e alıştım 1020'yi ilk günden beri istiyorum. Ama daha takas olarak yapacağım için kimse attan inip eşeğe binmez. Bu 920 yi bile nasıl buldum bilmiyorum
920 den artık güncelleme bekleme ama geçiş iyidir.
Guncellem konusunda bende korkuyoru bende 925 e heveslendimde
Ben 920 yi 700 tl ye aldım. Telefon oyunlarda aşırı ısınıyor. 701 de öyle idi. Ama Wp sevdim. Kasma takılma format derdi yok.
Kesin ısınıyor. Benim bildiğim başka 920 kullanan birisinde de gördüm. Çok aşırı oyun oynamaz isen hiç bir sorun olmaz. Ben oyundan çıkmama rağmen ısınması ve şarjın bitmesi (ısındığı için) devam ediyor. Ancak telefonu açıp kapatınca durabiliyor. Benim gördüğüm tek sorun bu. Satış stratejisi olarak kimse söylemiyor bunu. Ama ben pişman değilim aldığıma. Wp 8.1 güncellemesini beklemekteyim.
Klasik akıllı telefon yani. bakalım ayın 15'inde alıyorum. sağol kardeşim yardımcı oldun, bilgilendirdin.internet oyun telefon en fazla 1 gün
Yapmalısın.
8.1'i 520 bile alacak, 8.1 en ana güncelleme olacak gibi zaten. Sonrası hakkında zaten bir şey yok ortada.
Güzel takas, ben olsam hiç zaman kaybetmezdim.
Cihazlar temizse +100 normal duruyor.Konuyu bu bölüm yerine "cep telefonları genel"e açsaydın daha çok cevap alırdın. Rapor et, taşısınlar eğer istersen.
Lumia 920 doğru tercih olur
Konu ilgili bölüme taşındı. Keyifli forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?