Telefon Tavsiyesi Takas tavsiye

Onur K.

Üye
tubidy en son ios 9.2.1 de çalışmıyordu ama ios 7.1 de sorunsuzdu.

Tepkiler: muhammettvurucu
Bende çalışıyordu. Hatta bir kaç video indirmişliğim var deneme amaçlı. Akşam bi denerim bakayım son durum nedir?

Konu Sahibi
Beyler tubidyi denemedim cok sarj yiyor dediler diye bende şöyle yaptim bi google drive hesabina muziklerimi attim sonra pi program buldum google drivedan muzik indirmek icin su an oyle kullaniyorum o tarayici isini deneyecegim bir de bu arkada uygulama yenilemeyi kapatmali miyim?

yasin213

Üye
Arkaplanda Yenileme çok şarj yer diye biliyorum. Kapatman daha iyi olacaktır.
Eğer telefondaki 'Müzik' uygulamasına müzik atmak istersen bilgisayar veya jailbreak şart ama iOS 9.1 ve üstüne jailbreak çıkmayacak gibi duruyor.

Konu Sahibi
EyvAllah kardeşim saolasin. Peki bu whatsaptan gelen şarkılari nasıl görebilirim

yasin213

Üye
EyvAllah kardeşim saolasin. Peki bu whatsaptan gelen şarkılari nasıl görebilirim
Sadece WhatsApp içinden görebilirsin. Eğer WhatsApp Web 4S'i destekliyorsa ve oradan müziği indirebiliyorsan iTunes aracılığıyla 'Müzik' uygulamasına atabilirsin.

Konu Sahibi
Sadece WhatsApp içinden görebilirsin. Eğer WhatsApp Web 4S'i destekliyorsa ve oradan müziği indirebiliyorsan iTunes aracılığıyla 'Müzik' uygulamasına atabilirsin.
Tamam kardeşim eyvAllah
Beyler bi kac araştırma sonucu şu efektleri kapattim baya hizlandi cihaz

Tepkiler: Onur K.