yagizuyar7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy Note 2 cihazım var. Ayrıca Ditto Dn4 romu ile Note 4 hemen hemen özelliklerine ve arayüzüne sahip. Telefon ne kadar iyi olsada değiştirmek istiyorum. Bu telefonu telefoncuda ne kadara satabilirim veya Meizu MX4 telefonuyla takas yaptığımda ne kadar bi para öderim sizce? Cevaplarsanız sevinirim
şimdilik note 2 ile devam edeyimbu arada bana sahibinden.comdan siyah 16gb iphone 5 ime karşılık ve +150 tl ye yurtdışı meizu mx4 takas teklifi geldi fakat meizunun imeisi klon olduğundan takas yapmadım iphone 5 imide paralel note 2 imle takaslamıştım kafakafayasıfır alıcaksan 16 gb lik olanını1100 tl türkiyede satış yapan sitesi var webteknonun meizu tanıtımını yapan videonun açıklamasında bulabilirsin siteyi
note 2 de fena değil yani kullanımı çok keyifli özlüyorum arasıra eski note2mişimdilik note 2 ile devam edeyimyazın çalışıp iphone 6 plus felan almaya gayret edicem
o senin tercihinmhz onemlı degıl , onemli olan optimize. snapdragon exynos varken mtk ne ki...
Evet kamera işlemci gibi konularda note 2 geri kalsada samsung güvencesini arkasına alarak daha cazip geliyorom desteği: yok
Uygulama uyumsuzluğu: var
Spen: yokTeknik servis: yok
2. El piyasası : her çin malı gibi kötü
Aksesuar desteği: az
Teknik servis : allaha emanet
güncellenme olasılığı: en fazla 1 tane o da geç gelir
Eee geriye almak için sebep ? Sadece daha yeni jenarasyon bir cihaz mı olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?