Telefon Tavsiyesi Takas İle Meizu MX4

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Takas İle Meizu MX4
Arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy Note 2 cihazım var. Ayrıca Ditto Dn4 romu ile Note 4 hemen hemen özelliklerine ve arayüzüne sahip. Telefon ne kadar iyi olsada değiştirmek istiyorum. Bu telefonu telefoncuda ne kadara satabilirim veya Meizu MX4 telefonuyla takas yaptığımda ne kadar bi para öderim sizce? Cevaplarsanız sevinirim :D

haydelanduka

haydelanduka

Üye
Düzgün kullandiysaniz paraya gerek olmaz. En fazla 300 tl isterler.

enterneoll

enterneoll

Üye
Sen öyle güzel bir telefonu bırakıp mtk işlemcili neye benzediği belli olmayan telefonu mu almak istiyorsun bide üstüne para vererek...

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve baskahmet
messevim

messevim

Üye
Kesinlikle uzak dur. Hele ki mtk işlemcili telefonlardan... Fiyatına, kamerasına, tasarımına aldan ma...

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
peki önerebiliceğiniz bi marka model varmıdır aynı fiyat yada en fazla 300 tl koyarak alabileceğim?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mtk'dan kimseye yarar gelmez.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Note 2 telefoncuda 600 tl oda temiz olanı
Ancak arkadaşla elden takas ederseniz degeri 750 tl olur 16gb mx4 ile 50 veya 100 tl fark ödeyerek takasa girebilirsiniz
ama pro olmayan mx4 note 2 gibi tad vermeye bilir ;) sonucta note 4 haric serileri iyi
tercih sizin

Luck Star

Luck Star

Üye
Antutu sonuçlarına aldırmayın , Çin merkezli şirket ile çin malı telefonların yüksek puan alması anormal değil .

MTK işlemci bildiğin tahtakaledeki çin malı iphone, samsunglardaki işlemci .

3onur5

3onur5

Üye
okadarda abartmayın sanki telefona atari işlemcisi takmışlar note 2 den üstün geleceği bariz ortada

2495243

2495243

Kapalı Hesap
Anlamadığım bilmeyen arkadaslar yorum yapmis galiba. Note 2 dedigin seneler oncesinin exynos islemcili telefonu, 32 gb meizu mx4 almak istersen telefoncu kar da katar uste en az 400 tl ister bu rakam daha yuksek olacaktir tahminim.
Meizu mx4 konusunda ise fabrikası foxconn batarya ve kamera sony işlemci yeni nesil mediateklerden yani bariz üstün alanlar da çoğu memnun yanlış bilgi vermeyelim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli, byAndroid ve 3onur5
3onur5

3onur5

Üye
Arkadaşlar şuanda Samsung Galaxy Note 2 cihazım var. Ayrıca Ditto Dn4 romu ile Note 4 hemen hemen özelliklerine ve arayüzüne sahip. Telefon ne kadar iyi olsada değiştirmek istiyorum. Bu telefonu telefoncuda ne kadara satabilirim veya Meizu MX4 telefonuyla takas yaptığımda ne kadar bi para öderim sizce? Cevaplarsanız sevinirim :D

bu arada bana sahibinden.comdan siyah 16gb iphone 5 ime karşılık ve +150 tl ye yurtdışı meizu mx4 takas teklifi geldi fakat meizunun imeisi klon olduğundan takas yapmadım iphone 5 imide paralel note 2 imle takaslamıştım kafakafaya :D sıfır alıcaksan 16 gb lik olanını1100 tl türkiyede satış yapan sitesi var webteknonun meizu tanıtımını yapan videonun açıklamasında bulabilirsin siteyi

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
bu arada bana sahibinden.comdan siyah 16gb iphone 5 ime karşılık ve +150 tl ye yurtdışı meizu mx4 takas teklifi geldi fakat meizunun imeisi klon olduğundan takas yapmadım iphone 5 imide paralel note 2 imle takaslamıştım kafakafaya :D sıfır alıcaksan 16 gb lik olanını1100 tl türkiyede satış yapan sitesi var webteknonun meizu tanıtımını yapan videonun açıklamasında bulabilirsin siteyi
şimdilik note 2 ile devam edeyim :D yazın çalışıp iphone 6 plus felan almaya gayret edicem :D

3onur5

3onur5

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
byAndroid

byAndroid

Üye
Yine bazilari uydurmus yok mtk kotude falan bos laflar snap cok mu iyi sanki mtk daha az isiniyor onu biliyoruz en azindan . millet yol guncelleme almiyor falan dicek de neyse. Meizu mx4 toplama bir telefondur bi arkadas yazmis zaten. Amirallere kafa tutar her turlu

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
MTK işlemciler AMD nin gelişmiş versiyonu kim kötü diyebilirki?
yılların eskitemedigi sistemi en son ben yaktım :D
snapdragon mtk ne fark eder buda bir tercih degilmidir?

benim icin armv7 olsunda isterse 512mb ram olsun veya 1mhz olsun hertürlü canavardır ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
mhz onemlı degıl , onemli olan optimize. snapdragon exynos varken mtk ne ki...

enterneoll

enterneoll

Üye
rom desteği: yok
Uygulama uyumsuzluğu: var
Spen: yokTeknik servis: yok
2. El piyasası : her çin malı gibi kötü
Aksesuar desteği: az
Teknik servis : allaha emanet
güncellenme olasılığı: en fazla 1 tane o da geç gelir
Eee geriye almak için sebep ? Sadece daha yeni jenarasyon bir cihaz mı olması

• Beğen
Tepkiler: yagizuyar7
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Meizu Mx4 çoğu açıdan Note 2'den üstündür.

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
rom desteği: yok
Uygulama uyumsuzluğu: var
Spen: yokTeknik servis: yok
2. El piyasası : her çin malı gibi kötü
Aksesuar desteği: az
Teknik servis : allaha emanet
güncellenme olasılığı: en fazla 1 tane o da geç gelir
Eee geriye almak için sebep ? Sadece daha yeni jenarasyon bir cihaz mı olması
Evet kamera işlemci gibi konularda note 2 geri kalsada samsung güvencesini arkasına alarak daha cazip geliyo

Üst Alt