Telefon Tavsiyesi Takas ile alacağım telefon ?

Invoke

Üye
Nexus 5 kullanıyorum.

Konu Sahibi
Nexus 5 kullanıyorum.

Mis gibi saf android Arkadaşlar aklınızda bulunsun cihazım gerçekten çok temiz yani. Telefoncular bi kere bakıyor kurcalama gereği duymuyorlar. Piyasası olsa sıfır fiyatında gideceğinide söylüyorlar. Almak isteyen çevreniz olursa düşünebilir. 1 haftalık deneme kullanımıda veriyorum, denesin incelesin kurcalasın

Invoke

Üye
Buraya, sahibindene diğer forumlara falana ilan koy.

Serhan

Üye
Android diyosan nexus 5 veya g2 ye değer sadece

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Konu Sahibi
Android diyosan nexus 5 veya g2 ye değer sadece

Aziz Yıldırım : Bizi Galatasarayın Kotu Gidişi Şampiyon Yaptı | Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi
İphone 4S ile düşündüm. Adam olabilir dedi. Ona ne diyorsun? Başka bir forumda alabilirsin dediler?

Eskidi artik alinmaz valla ios 8 gelcek sonra fisss

Serhan

Üye
İphone 4S ile düşündüm. Adam olabilir dedi. Ona ne diyorsun? Başka bir forumda alabilirsin dediler?

4 s düşünme 2.el temiz bir i5 dusunebilrsin ?

Konu Sahibi
4 s düşünme 2.el temiz bir i5 dusunebilrsin ?

İphone5 ile 925'i kafa kafaya takas ederler mi ki?

4s i kacirma bence hem daha karli cikarsin gercekten 2. Eli cok para ediyo

Serhan

Üye
2. El bir i5 dedim 925 e bana 850 diyolar satcak zaman işte aşağı yukarı öyle felan de 900 de i5 rahat bulunabilir bence 2.el