achambo Üye CABBAR' Alıntı: Kesin uzaktan takip ediyordur burayı Hiç mi işin yoktu da 20000 mesaj attın şaka Tabi ki Akil modum tebrikler Genişletmek için tıkla ... bir benim mesajı beğenmemişsin
CABBAR' Alıntı: Kesin uzaktan takip ediyordur burayı Hiç mi işin yoktu da 20000 mesaj attın şaka Tabi ki Akil modum tebrikler Genişletmek için tıkla ... bir benim mesajı beğenmemişsin
1STayTRue35 Üye Tebrik ederim hacı abi seni pek tanımasam da iyi biri olduğunu anlamıştım dönüşün tez olur inşallah
Şehriyar Üye Nihahahhahoohheaahaoohhhoooooooooooo Bi dk ya neden tuğgeneral olmadı 19.999 olunca rütbe düşmüyor mu?
Nihahahhahoohheaahaoohhhoooooooooooo Bi dk ya neden tuğgeneral olmadı 19.999 olunca rütbe düşmüyor mu?
achambo Üye Şehriyar' Alıntı: Bu da hatıra kalsın ilerde hortlatıp ağlarız Genişletmek için tıkla ... ben silebilsem er e düşürürdüm
Şehriyar' Alıntı: Bu da hatıra kalsın ilerde hortlatıp ağlarız Genişletmek için tıkla ... ben silebilsem er e düşürürdüm
Şehriyar Üye achambo' Alıntı: ben silebilsem er e düşürürdüm Genişletmek için tıkla ... Onun rütbesini bir tek ben düşürürüm ! Bir de adminler
achambo' Alıntı: ben silebilsem er e düşürürdüm Genişletmek için tıkla ... Onun rütbesini bir tek ben düşürürüm ! Bir de adminler
Akıncı Üye Şehriyar' Alıntı: Bu da hatıra kalsın ilerde hortlatıp ağlarız Genişletmek için tıkla ... silinen mesajları bana aktarsak
Şehriyar' Alıntı: Bu da hatıra kalsın ilerde hortlatıp ağlarız Genişletmek için tıkla ... silinen mesajları bana aktarsak
x-scarface Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: silinen mesajları bana aktarsak Genişletmek için tıkla ... Batan geminin malları misali adamı yağmalamayın laaağn o mesaclar dedecanda güzel
-Akıncı' Alıntı: silinen mesajları bana aktarsak Genişletmek için tıkla ... Batan geminin malları misali adamı yağmalamayın laaağn o mesaclar dedecanda güzel
Şehriyar Üye -Akıncı' Alıntı: silinen mesajları bana aktarsak Genişletmek için tıkla ... Geç şöyle kenara aktarayım
-Akıncı' Alıntı: silinen mesajları bana aktarsak Genişletmek için tıkla ... Geç şöyle kenara aktarayım
Akıncı Üye x-scarface' Alıntı: Batan geminin malları misali adamı yağmalamayın laaağn o mesaclar dedecanda güzel Genişletmek için tıkla ... o gitcek namı kalacak mesajları değil yapmalama değil paylaşım sadece - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Geç şöyle kenara aktarayım Genişletmek için tıkla ... çıktı
x-scarface' Alıntı: Batan geminin malları misali adamı yağmalamayın laaağn o mesaclar dedecanda güzel Genişletmek için tıkla ... o gitcek namı kalacak mesajları değil yapmalama değil paylaşım sadece - - - Eklendi - - - Şehriyar' Alıntı: Geç şöyle kenara aktarayım Genişletmek için tıkla ... çıktı