Uygulama Tablette sorun var

Sponsorlu Bağlantılar

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Tablette sorun var
Tablet te google playe girmiyor dosya yöneticisi yok tarayıcı yok hiç bir şey yapılmıyor. Recovery modda .rar dosyalardan yükleme yapılıyor ama tam çözemedim. Tablete bilgisayar dan yada recovery den herhangi bir apk dosyasi yüklenebilir mi?

Superfan

Superfan

Üye
Bilgisayardan da recoveryden de yüklenir. Ama şunu düzelteyim. Recovery ile .zip uzantılı dosyalar yükleniyor. Ben ADB ile yükle derim de şimdi arayüze sahip daha güzel yollar var.

Bunu indir. Tabletde bilinmeyen kaynakları seçeneğine tik at (güvenlik bölümünde). Geliştirici seçeneklerinden usb debugging(hata ayıklamayı) tik at.

Biraz ingilizcen varsa zaten o programla yaparsın.

• Beğen
Tepkiler: RE_STaRT

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayardan da recoveryden de yüklenir. Ama şunu düzelteyim. Recovery ile .zip uzantılı dosyalar yükleniyor. Ben ADB ile yükle derim de şimdi arayüze sahip daha güzel yollar var.

Bunu indir. Tabletde bilinmeyen kaynakları seçeneğine tik at (güvenlik bölümünde). Geliştirici seçeneklerinden usb debugging(hata ayıklamayı) tik at.

Biraz ingilizcen varsa zaten o programla yaparsın.
Teşekkürler denedim ama reboot ta E:signature verification fail hatası çıktı

Son düzenleme:
Superfan

Superfan

Üye
Teşekkürler denedim ama reboot ta E:signature verification fail hatası çıktı

Recovery de hatayı veriyorsa , hani install zip diyoruz ya..orası seçtikten sonra hafıza kartından seçe basa basıyoruz daha sonra başka ekran geliyor ve dosyayı seçiyoruz, flaşlıyoruz. İşte install zip dedikten sonra çıkan ekranda disable signature verification yaparsan sorun çözülebilir.

RE_STaRT

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir menü yok malesef

Üst Alt