Yardım Tablette google play problemi

Sponsorlu Bağlantılar

saburi

saburi

Üye
    Konu Sahibi
Tablette google play problemi
Hocam tablet üzerinde getjar diye saçma ötesi bir yazılımla geldi play store yüklü değildi ve yüklediğimdede cihazınız desteklemiyor tarzı uyarı geldi indirip çok yükledim ama yemedi cihaz bu hocam problemi nasıl çözebilirim.

saburi

saburi

Üye
    Konu Sahibi
Yokmudur çaresi :oops:

saburi

saburi

Üye
    Konu Sahibi
Allah rızası için yardİm istiyorum

saburi

saburi

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yokmudur bilen :mad:

bygokhan

bygokhan

Üye
dostum root etmen gerekiyor sora busybox pro ile smart installa sora google play apk yı yukle

bygokhan

bygokhan

Üye
resimli anlatıma gerek yok vroot programı var indir yükle zaten telefonu usb ye taktıgında otomatik tanıyacak biraz bekle göreceksin programda ismi cıkacak sora root a tıkla yeşil buton sora onaylıyorsun sora tablet yeniden başlıyor sora busybox pro ile smart install işaretle install de sora saten kinguser otomatik geliyor root yaptıktan sora onay ver sora google play ******* olan son sürümü yükle oradan hesabını ekle ayarlardan sora google play ******* e gir orada modlu olan en üstte son sürümdür ona tıkla yükle sora yeniden başlayınca tablet google play menuye geliyor güle güle kullanın..

saygılar ...

izmitli1983

izmitli1983

Üye
fabrika ayarlarına geri dondur düzelir arkadaşın tableti aynı sorunu veriyordu düzeldi o şekilde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt