Tabletphone'umun Yanına Bir Tanede N9 Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iyavuzoz

Üye
Hayırlı olsun

eğer sıkılırsanız c6-01'i verebilirim kurcalamanız için

Konu Sahibi
Hayırlı olsun

eğer sıkılırsanız c6-01'i verebilirim kurcalamanız için

Yok sağol ben almim

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun,güzel cihaz güle güle kullan,umarım beyazdır

Tabiki cyan ^.^ Gerek Lumia 900-800'de gerekse N9'da en sevdiğim renkti.Şu sıralar aşırı şanslıyım N9'un mavisi yerine bir arabanın falan mavisini bu kadar övseydim o gelecekmiş demekki Neyse başka sefere artık.

doctorrr

Üye

Olmadı dimi Valla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar

aman satma abi boşver abi sıkıntı çıkarsa başının etini yerler

Türe

Üye

Olmadı dimi Valla öyle bir hale geldimki herkes benden telefon istiyor Komşular, akrabalar sen dayanamazsın telefon değiştirirsin yakında eskisini bize sat senin kullandığın telefon iyidir diyorlar

Millet bana ne zaman telefon degistirecen ya da yine mi degistirecen diyo telefon muhabbeti actigimda

Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

N9 ları değiştirelim mi Cyan

hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

bende mağazada kullandım tarayıcısı vs vs çok güzel stabil ve akıcı bi cihaz. Ama 4 mb boyutunda 808 ile çekilmiş fotoğrafı attım boyutu büyük uyarısıyla açmamıştı

Konu Sahibi

Sağol Bilmiyorum daha önce hiç 808'den fotoğraf atmayı denemedim

N9 ları değiştirelim mi Cyan

Biraz kullanayım hırsımı alimde cyandan daha sonra istersen neden olmasın

Millet bana ne zaman telefon degistirecen ya da yine mi degistirecen diyo telefon muhabbeti actigimda

Nedir şu milletten çektiğimiz dimi

aman satma abi boşver abi sıkıntı çıkarsa başının etini yerler

Zaten pek gönüllüde değilim.En fazla kuzenime ya da bir arkadaşıma.Akrabalara fazla bulaşmamak lazım sonra güncelleme için bile yanıma geliyorlar

Türe

Üye
Aynen bea

Tepkiler: kullanıcıadları

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

şaka yaptım yahu benim cihazın daha 22 ay garantisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...