Tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
Tablet
Beyler aklımda 2 tane tablet pc var bunlardan hangisini secmeliyim lütfen herkes yorum yapsın, herkes kendi görüşünü belirtsin fiyat konusunda biraz kısıtlamlayım ama bu vereceğim 2 seceneğin arasından siz hangisini seçediniz onu merak ediyorum ve hangisi için yapılan yorumlar beni etkilerse o tableti alıcam :

1. tablet : bu tablet fiyat konusnda iyi ama diğer tablete göre gücü biraz düşük
link: htttp://teknosa.com/urunler/125042719/firebrand-wireless-m778-7-tablet-pc

2.tablet: bu tablet ise fiyat konusunda diğer tablete göre biraz daha pahalı ama işlemci ve rami diğerine kıyasla daha yüksek
link: htttp://teknosa.com/urunler/125042847/q-note-qn-7000hx-7-tablet-pc

NOT:LİNKLERDEKİ HTTP DEKİ FAZLA OLAN T Yİ SİLİNİZ HTTTP DEĞİLDE HTTP OLACAK SEKİLDE AYARLAYINIZ
''LÜTFEN HERKES YORUM YAPSIN''

CABBAR

CABBAR

Üye
Illa ki bu ikisinden birisini alacaksam 50lira daha verir ikinciyi alırım. Işlemci hızı ve ram'i Daha yüksek. Ama batarya 139 liralık olanda Daha iyi :hmmm Ama tavsiyem ikincisi

- - - Eklendi - - -

Işlemciler bile farklı hiç düşünmeden ikincisi derim. 189 lira olan

phasan

phasan

Üye
Kac tl alacan en fazla lac tl

ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
tskler rabbace yorumun icin
phasan sadece bu iki secenek arasından secim bekliyorum isime yaramsı icin deil denemek amacıl eger tablet kullanabilrsem daha iyisini almayı düsünüyorum.bunlar denemelik yani

ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
beyler konu kilit lütfen aldıgım tablet 2. secenekteki olan yorum yapanlar icin tskler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt