tablet pc yi vodeme bağlayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Duran.Y

Duran.Y

Üye
ben kuzenimin S2 sindende denedim Iphone 4 ündede ama bir sorun yasamadim

Her hangi bir telefondan paylaştırıp tablette kullanmaya çalıştığınızda olmuyor bağlantı. Mesala bu joikuspotu 5800 dan kullanıp dağıttım tablet bağlanmadı.

gokce7374

Üye
    Konu Sahibi
joikuspot dışında başka program yok mu benim tel akılsız nokia c3 wi-fi özelliği var.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bilgisayarin varsa bir usb kablosu al ve Nokia Pc Studio indir. Telefonu bilgisayara bagla. Eger tanir ise modem olarak kullan özelligini kullan. Tabi bu süreçte bil. Açik kalacak

- - - Eklendi - - -

Bu program internetsizde çalisiyor bir kere indir kullan

- - - Eklendi - - -

Bu program internetsizde çalisiyor bir kere indir kullan

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Bir sürü şey yazılmış çizilmiş. Çözüm sunan yok :nono:
Android sürümü fark etmez.. Her 3g modemi çalıştırabilirsiniz.
Ayarlardan mobil ağları açık konuma getirin. Tableti ROOT layın.
Marketten pppwidgeti yükleyin. Wifi ye bağlanın 3g modemi takın. Widgeti çalıştırın kendisi otomatik yükleyecek. :oke:
Sorunsuz kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
O da bir çözüm tabi ama su cümle genel bir terim için yanlis: Hangi sürüm oldugu fark etmez. Hayir eder, 2.3 te bu daha rahat yapilir ki 4.0 da program bulamaz ise root gerekir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
O da bir çözüm tabi ama su cümle genel bir terim için yanlis: Hangi sürüm oldugu fark etmez. Hayir eder, 2.3 te bu daha rahat yapilir ki 4.0 da program bulamaz ise root gerekir.
pppwidget rootsuz çalışmayan bir uygulama.. bu durumda hangi android sürümü olursa olsun root şart. bu sebepten fark etmiyor.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Anlamadin sen galiba. 2.3 te mobil ag kullaniciya bagli bu durumda elle yapabilir. Ama 4.0 da root erisimi ister o yüzden hem root hem de pppwidget gerekir.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Anlamadin sen galiba. 2.3 te mobil ag kullaniciya bagli bu durumda elle yapabilir. Ama 4.0 da root erisimi ister o yüzden hem root hem de pppwidget gerekir.
sen benim dediğimi anlamıyorsun '!
mesela E3131 21mbit vınn diyelim.. hiçbir android cihaz desteklemiyor.. yap bakalım APN turkey ile.. hangisi olursa olsun çalıştıramazsın.

pppwidget ile cihazın desteklemediği 3G modeleride çalıştırabiliyorsun.. anladığını umuyorum :oke:

Üst Alt