Tablet pc alacam yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Tablet pc alacam yardım
Ya arkadaşlar bu tablet pc alacam yardım eder misiniz en 200 tl lik ama iy marka falan bildiğiniz varmı

- - - Eklendi - - -

Cevap yok mu

Superfan

Superfan

Üye
Bende araştırıyorum.Çok güçlü ve iyi bir tablet var.Ainol Nova Elf 2 diye bir tablet var.Tegra dan sonra en iyi işlemciye sahip.Çift çekirdekli işlemci ve hızlı 1GB ram felan var.Araştır.280 tl civarı fiyarı var.Daha iyi performans/fiyat canavarı yok gibi.Ama bütçe mutlaka az olacak dersen Ainol Paladin ve Mars var.Onlar biraz daha ucuz.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Bende araştırıyorum.Çok güçlü ve iyi bir tablet var.Ainol Nova Elf 2 diye bir tablet var.Tegra dan sonra en iyi işlemciye sahip.Çift çekirdekli işlemci ve hızlı 1GB ram felan var.Araştır.280 tl civarı fiyarı var.Daha iyi performans/fiyat canavarı yok gibi.Ama bütçe mutlaka az olacak dersen Ainol Paladin ve Mars var.Onlar biraz daha ucuz.

Tm arkadasım sım kart yuvası varmı

Superfan

Superfan

Üye

bu site için iyi diyorlar.272 tl . 8GB dahili hafıza var.32 gb a kadar sd card desteği de var.

- - - Eklendi - - -

:hih: Sim desteği??Yani iyice araştır.Belki vardır.Yani yazmıyor ama yok gibi.Çoğu iyi tablette yok.Google amcaya sor.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Sım kart yuvası varmı

- - - Eklendi - - -

bu site için iyi diyorlar.272 tl . 8GB dahili hafıza var.32 gb a kadar sd card desteği de var.

- - - Eklendi - - -

:hih: Sim desteği??Yani iyice araştır.Belki vardır.Yani yazmıyor ama yok gibi.Çoğu iyi tablette yok.Google amcaya sor.

Tm ben bi arastırayım:)google amca bu komik işte:):ehe:):ehe

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Hem Ucuz Olsun+Kaliteli Olsun+Hızlı olsun+yetmez simkart takılan olsun ver 290-350 Lira hepsi Olsun

furcin

furcin

Üye
artes i701 al süper bişey açmadığı oyun yok şuana kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt