Tablet PC Alacağım lutfen bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
Tablet PC Alacağım lutfen bakarmısınız
Evet arkadaşlar bu tabletlerden hangisi alınır performans olarak hangisi daha iyi bütçem 500 TL (Piranha Business Tab 10.1) (reedPAD 4) (PolyPad 7208 HD) (Ainol Novo Tablet) (Dark EvoPad) (Casper Nirvana Tablet 10.1) ucuzluk en iyi tablet markaları olarak bunlar iyi diyorlar o yüzden bukadar marka çeşidi yazdım. seçim yapamadım bilgi ve önerilerinizi bekliyorum

restmod

restmod

Üye
Polypad 8216hd oneririm jely beanle ggeliyor hdmi otg falan var yazdiklarindan daha iyi 400lira fiyatida

Mr.Wick

Mr.Wick

Üye
restmod un önerdiği güzel tablet alınabilir. bütçe 500tl ise 8216 değilde polypad 9708 veya 9716 serisinede bakabilirsin.

kcr

Üye
Ucuz tabletlerin ekran ve batarya ömrü açısından sıkıntılı olduğunu duydum. Şahsen temkinli yaklaşıyorum ucuzuna.

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
Polypad ekran açısından diğerlerinden kucuk gibi ama performans olarak gerçekten iyi sahsen ekranı buyuk piranha gibi tablet almayı dusunuyorum önerileriniz için tşk arkadaşlar. :)

- - - Eklendi - - -

#kcr doğru söylüyorsun bütçem daha yuksek olsaydı olsaydı Samsung Galaxy Tab alırdım. ama batarya benim için çok önemli değil ekran hariç

kcr

Üye
Polypad ekran açısından diğerlerinden kucuk gibi ama performans olarak gerçekten iyi sahsen ekranı buyuk piranha gibi tablet almayı dusunuyorum önerileriniz için tşk arkadaşlar. :)

- - - Eklendi - - -

#kcr doğru söylüyorsun bütçem daha yuksek olsaydı olsaydı Samsung Galaxy Tab alırdım. ama batarya benim için çok önemli değil ekran hariç

Tabii sen bilirsin yine de. Bir ara heves etmiştim ama kullanıcı yorumları arasında özellikle ekranda ölü piksellerin oluşması ve zamanla artması gibi sorunları duyunca vaz geçtim...

restmod

restmod

Üye

- - - Eklendi - - -

Buyuk ekran ariyosanda piranha almani onermem cok sorunlu tabletleri

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben ainol aldım ve memnunum

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
yeni çıktı zaten 3 4 aydır türkiyede bende de ainol var 1 ay oldu daha sıkıntı yok dün 4.2.2 rom yükledim devam sıkıntı yok zamanla ne olur bilmem cpu 1.5 ghz ram 1 gb drr3 16 gb dahili depo 10 parmak 8000mah batarya 10.1 inç ekran vs vs

-uninvited

-uninvited

Üye
    Konu Sahibi
ainol tablet nekadar ?

malicim

malicim

Üye
Yanlış duymuşsu nuz batarya 1 gün hiç neti kapatmadan gidiyor.

selcukiyet

selcukiyet

Üye
Asus Memo Pad HD ME173X-1A065A Beyaz Tablet PC - 7inc 8GB 7inc IPS
Asus Memo Pad HD 7 ME173X-1A036A Beyaz - 16GB 7inc IPS

ben 399 tl ye ikincisini aldım. 1. olanı 349 tl civarı 8gb ve vga ön kamera 2 mp arka kamera
2. olanı 1.2 mp ön kamera 5mp arka kamera 16 gb.
1280x800 çözünürlük ıps ekran yani 175 deraceden bakınca bile aynı görüntüyü görebiliyorsun. sana tavsiyem ben gold bilgisayardan aldım ama şimdi satışı yok medimarketten alabilirsin 10 numara 4 çekirdekli bir tablet ve oyun canavarı.

Stil Sahibi ve Portatif 7 inç Uygun Fiyatlı Tablet

7 inç ve geniş görüş açılı IPS HD panel içeren tablet Anı yakalamak için 5 MP arka ve 1.2 MP ön kameralar Sonicmaster Teknolojili çift Stereo hoparlörler, eşsiz ses efektleri Ultra hafif, sadece 302 gram 10 saate varan ömrüyle şarj etmeden tüm gün kullanım

ASUS MeMO Pad HD 7
ASUS MeMO Pad HD 7 ile gelen parlak 7 inç HD 1280 x 800 IPS ekran rahatlıkla elinize sığar ve hareket halindeyken size uyum sağlar. Aynı zamanda pembe, beyaz, yeşil, mavi ve gri renk seçenekleri bulunmakta.

Güzellik
MeMO Pad HD 7'de parlak dış kaplama ile canlı 1280 x 800 ekran birleşerek etrafınızdakilere göstermek isteyeceğiniz bir cihaz ortaya çıkıyor. Arka kısımdaki 5 MP kamerayla hayatınızdaki tüm özel anları görüntüleyin ve 1.2 MP kamerayı kullanarak sevdiklerinizle akıcı görüntülü sohbetler gerçekleştirin

Parlak Kapak Tasarımı
7 inç canlı HD ekran ve çok sayıda renk seçenekleri

HD IPS Panel
IPS panel teknolojisi, 1280 x 800 piksel çözünürlük ve 170 derece geniş görüş açısı.

Her Fırsata Uyan Kamera
720p video çekebilen 5 MP kamera ve 1.2 MP ön kamerayla hayatınızdaki sıradışı anları yakalayın ve görüntülü sohbetin keyfine varın.

ASUS SonicMaster
lar ve lerde, GRAMMY teknik ödülü kazanmış olan sofistike Waves ses işlemcisiyle muhteşem ses kalitesi elde edin.

Ses
Yüksek kaliteli çift ve özel ASUS SonicMaster ses teknolojisi sayesinde MeMO Pad HD 7 ile zengin ses deneyimi elde edin. Hoparlörlerdeki metalik gövde ve geniş hazneler sayesinde ses gücü, netliği ve dengesi iyileşiyor.

Çift Stereo Hoparlörler
Çift Stereo hoparlörler ve ödüllü Maxx Audio uygulamasıyla inanılmaz bir deneyim.

Dokunuş
10-noktalı çoklu dokunuş
10-noktalı çoklu dokunuş desteğiyle oyun deneyiminde son nokta.

ASUS Story
ASUS Story ile elde edilen inanılmaz albümlerle fotoğraf hikayeleri oluşturun ve paylaşın. ile basit ve kullanımı kolay olan kullanıcı arabirimi kontrolü size veriyor ve hikayenizi hatırladığınız biçimde oluşturmanıza imkan veriyor.

ASUS Studio
Kolayca fotoğrafları düzenleyin, sıralayın ve oluşturun, ardından arkadaşlarınızla paylaşın.

Dört Çekirdekli CPU
Dört çekirdekli CPU, daha hızlı web gezintisi ve akıcı eğlence deneyimi sunuyor.

MeMO Pad HD 7 ile gelen güçlü dört çekirdekli CPU ile harika performans elde ediliyor. Böylece internette gezinti hızlanıyor, oyun deneyimi iyileşiyor ve videolar daha akıcı biçimde izlenebiliyor.

Yolu Bulduran GPS
Yemek yiyecek, alışveriş yapacak ve eğlenecek yerleri kolayca keşfedin.

10 Saat Uzun Batarya Ömrü
İnternet gezintisi için 10 saate varan batarya ömrü ve en iyi üretkenlik için 10 saate varan 720p video izleme süresi.

Uzun Kullanım
10 saate kadar kullanım süresi sunan ve bütün gün şarj etmeden size eşlik eden sadece 302 gram ağırlığında ve 10.8 mm kalınlığında. Böylece rahatça yanınızda taşıyabilirsiniz. Micro SD genişleme yuvasıyla 32 GB'a kadar ek depolama alanı elde edilebilir. Aynı zamanda 16 GB ASUS WebStorage bulut depolama bir yıl ücretsiz.

Micro SD Yuvayla 32 GB Ek Alan
ASUS MeMO Pad HD 7 ile gelen micro SD yuvasını kullanarak depolama alanını 32 GB'a kadar arttırın.

BuddyBuzz
Tüm sosyal ağlarınızı kolay biçimde tek bir yerden görüntüleyin.

SuperNote
Ne zaman isterseniz okuyun, çizin ve yazın. Çoklu ortam notları oluşturmak için fotoğraf, video ya da ses ekleyin.

ASUS Webstorage
Kolayca dosyalarınızı yükleyin, eşleştirin ve paylaşın. Online depolama ortamında görüntüleme, düzenleme ve Microsoft Office dosyası olarak saklama desteği var. 16 GB alan bir yıl ücretsiz.