Tablet oyun (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
Tablet oyun (Yardım)
beyler bende bi tablet var. tablete bir oyun indirdiğimde indirdiğim oyunun daha önceden oynanmıs verilerini yüklüyor ama ben sıfırdan baslamak istiyorum verileri sil diyorum ama durum değişmiyor ne yapabilrim fabrika ayarlarınada döndürdüm ama olmuyo bi prog. vs bişi varmı ?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
ck garip kardesm rom at son care :) yada clean up gibi programlar var onlarla temizleyebilirsin.

Samet.25

format atmayi denedinmi tablete bide yukledigin oyunun onbellek ve verilerini sil

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Tabletini Cleaner Pro Gibi Temizlik Proğramlarıyla Temizle Temizledikten Sonrada Usb İle Bilgisayarda Antiviris Taraması Yap :)

ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
beyler b,rcok program denedim ama oyunu sildğim halde geri yüklediğimde kaldıgı yerden devam ediyor defalarca fabrika yarlarına döndürdüm faydası yok
system diske yüklenmis veriler galiba o silinimiyo uygulama diyor 257 mb fabrika ayarlaına döndürünce local disk ve sd sıfırlanıyor o sıfırlanmıyo

bir sorun daha var bi oyun vardı restaurant story diye dün 10 lvl di ve masaların yerleri değişikti bugün actım 12 lvl ve maslar farklı yerde tableti benden baska kimse kullanmadı. virüs gibi bise olup baskası yönetebilirmi tableti ;? eger öyleyse tabletimde resim felan var onlara erişebilir yardım edin lütfen.

Samet.25

o zaman sana tavsiyem tabletine uygun rom bul stabil bi rom yükle netten arastır nasıl yukleneceğini bilmiyosan.rom yükleyince buyuk ıhtımal duzelır diye düşünüyorum cunku sıstem dosyaları vs değişiyor hemde rom yuklersen daha stabil olur senın ıcın bi tasla 2 kus

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
O Zaman BunuDene :ünlem:

ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
upp.

ozgur055

ozgur055

Üye
    Konu Sahibi
up.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt