Tablet Önerisi Yardım!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hub

Üye
    Konu Sahibi
Tablet Önerisi Yardım!?
Merhaba arkadaşlar,

Her saniye internet kullanan biri olduğumdan yanımda taşıyacağım aracın hafif olmasını isteyerek tablet alma fikrine kapıldım. Ipad 3 almak istiyorum aslında. Fakat fiyatları oldukça yüksek. Almam için en azından 2 ay sabretmem gerek. Fakat onun yerine şöyle içinde son yıllara ait oyunlar oynayabileceğim, rahatça internete girebileceğim, hd kalitede video izleyebileceğim ve e-booklarımı sorunsuz okuyabileceğim bir tablet istiyorum. Önerilerinize açığım ve bekliyorum. Fiyat aralığı koymuyorum. Çünkü belirli bir aralık yok. Kesinlikle alacağım için yüksek de olsa tablet önerilerinizi bekliyorum.

curtaincall

curtaincall

Üye
android işletim sistemli al derdim ama bir yere kadar seni götürebilir.
mesela 4.7 gb lik hd film mi izleyeceksin? kaliteli ,cayır cayır canlı görüntülü
android ntfs formatı desteklemiyor,o yüzden bunu o tablette yapamazsın

windows 8 li tabletleri bekle, onlar herşeyi çalıştırabilecek. Pişman olmazsın. Sabletmen gereken en fazla 6 ay,hem bu arada para da biriktirirsin. Kafa yormadan gereksinimlerini karşılayacak en iyisini alabilirsin

2 gb ram, intel işlemci, usb girişli,ethernet girişli, belki cd room bile olan tablet çıkar
vs vs bekle windows 8 sana herşeyi getirecek

- - - Eklendi - - -

bak hem öyle yaparsan windows üstüne linux te yükleyebilirsin , virtual box ile farklı işletim sistemi de yüklersin. Windowsta sınır yok

windows 8 ile birlikte linux yüklenmez haberleri var ama bu sadece spekülasyon. Her türlü yazılımı çalıştırabilirsin. Dinle beni pişman olmayacaksın

15097

15097

Üye
fiyat aralığı yoksa the new ipad al :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt