☆ ☆ ☆ Tablet mi ? yoksa.. ☆ ☆ ☆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆ ☆ ☆ Tablet mi ? yoksa.. ☆ ☆ ☆
Merhaba arkadaşlar 1-2 ay sonra kendime notebook almayı düşünüyodum. daha sonra tabletler aklımı karıştırdı.
aslında almak istediğim bir çok şey var
(ipad-notebook-prof.makine-vs...) hangisini almaya kalkıcam bilmiyorum

herhangi bir markanın core i3-i5 işlemcili notebooku veya...

(FİYATLARI = 1)1.5 | 2)1,2 | 3) 1.5 | 4) 9 )

bide bir şey sorucam bu tabletlere windows yükleniyor mu? hem android/mac hemde windows kullanılabilir mi ?

klongs

Üye
windows tablet yok benim bildigim

klongs

Üye
o yuklenmez olsa super olurdu

sordum bi kaç ipad kullanana yükleniyormuş. zaten internette videolarıda var yanlış bilgilendirmeyin

Tepkiler: Amaru Shady

enaa_881

Üye
evet ipadin videoları var nasıl yükleniyo bilmem ama kullanma amacına göre ne alacağına karar verirsen daha iyi olur yani ihtiyaçlarını karşılayacaksa tablet alabilirsin yoksa notebook alman daha mantıklı olur

Notebook al .İpadi yanlişlıkla elinden düşürsen pert fiyatinin yarısı kadar masraf çıkıyor yok camı patladı yok ekran çizildi .Notebook al

klongs

Üye
bencede notebook al

peki diğer tabletler nasıl ? hangisi daha iyi ?
tabletlerin kullanımı daha güzel koy kucağına dolaş nette ağırlığı yok..

---------- Eklendi @ 15:18:55 ---------- Yazıldı @ 15:11:25 ----------

[h=1]" ASUS Eee Pad Transformer TF101 " NASIL ? USB GİRİŞİ BİLE VAR. HEM LAPTOP HEM TABLET ?[/h]

klongs

Üye
kullanmadım ama asus transformersler iyi değil diyorlar

Del Rey

Üye
Benim tabletim var. İnternetin bulunduğu yerlerde (eğer 3G'li düşünmüyorsan) çok işine yarıyor. 3G versiyonları ise heryerde işine yarıyor. Ancak Mouse ve Klavye'den daha büyük iş halledemiyorlar. Büyük yazılımlar, mesela Adobe Photoshop, Honeycomb'da kötü çalışıyor. Şimdilik bir Chromebook veya Ultrabook al. Hatta Nokia tabletleri bekle.

kullandığın tabletin markası ve modeli nedir acaba ?

Mobilator

Emekli Yönetici
bence tablet. daha rahat..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...