TABLET mi Yoksa NETBOOK mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Bilindiği üzere bilgisayarlar günümüzde en iyi dostlarımız haline geldi ve hatta bilgisayarın girmediği ev neredeyse kalmadı gibi. Bilgisayar alırken aklımıza bolca soru takılır; “hangi marka alsam”, “masaüstü mü alsam dizüstü mü, toplama mı, akıllı telefon mu, tablet mi” gibi. Günümüz pratik kullanım, taşıma kolaylığı gibi unsurların ön plana çıktığı özellikler dikkate alınırsa, tablet pc veya netbook hemen tercih sebebi olur. Her iki bilgisayarın da kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Öncelikle tablet pc'ler yarışa yeni katılmış ve öğrenmesi gereken çok şey olan cengaverler, netbooklar ise doping bekleyen delikanlı ve oldukça yaygınlaşmış görünüyor. Şimdi aşağıdaki resme bir bakın; İkisinin karışımı olan hem tablet, hem netbook ... İLGİNÇ !

SİZ HANGİSİNE KARAR VERİRDİNİZ ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tablet PC hiç kullanmadım ama tercihim Netbook olurdu sanırım. Asus'un Eee PC serisi özellikle.

ankgs1

Üye
qardaş bence ii bir netbook al işini görür benim terxihinm netbook olurdu

mobilci07

Üye
tartışmasız netbook.

muharrem24

Üye
beyler:nono: bence laptop alın çünkü tableti kullandım güzel değil tablet aslında iş adamları için laptoptan vazgeçmeyin bende düşünüyodum laptop mu olsam tablet mi? sonra laptop alayım dedim şimdi tabletler oyun oynanmaz en yüksek rami1 gb:evet::evet::evet:

Nofear00

Nofear00

Üye
Ben bir Asus K50I ve bir Asus eee pc netbook kullanıyorum netbook tan gayet memnunum.Bana tabletler pc rahatlığı vermiyor.Kesinlikle Netbook.

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ARADAN biraz daha zaman geçti, fikri tablet PC'ye kayan var mı ACABA ???

Dampierre

Dampierre

Üye
tablet, netbook'ları çok dandik Pc ler olarak görebilirsin fakat ipad, galaxy tab gibi bir cihaz alınca daha memnun kalırsın. Çünkü netbooklar (hepsi değil) hd videolarda kasarken tabletler ona göre özenle programlandığı için kasmıyor.

jigsaw_54

Üye
tablet tablet netbook'lar kafayı yedirtir insana

----------Eklendi @ 15:19:00 ---------- Yazıldı @ 15:18:18 ----------

beyler:nono: bence laptop alın çünkü tableti kullandım güzel değil tablet aslında iş adamları için laptoptan vazgeçmeyin bende düşünüyodum laptop mu olsam tablet mi? sonra laptop alayım dedim şimdi tabletler oyun oynanmaz en yüksek rami1 gb:evet::evet::evet:

yanlız burdaki laptop değil netbook :D

K1a2

Üye
tabiki netbook arkadaşlar. Tablete sadece internet kullanırsın

Tommy Vercetti

Tommy Vercetti

Üye
tablette ses-video dönüştürmesi yapabilen programlar varmı

Necmati

Necmati

Üye
Tablet Derim Üstüne HTC ve Asus Tek Geçerim

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Glandio

Glandio

Üye
Kesinlikle laptop daha iyi tablet bir süre sonra insan sıkabilir.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
tabletlerden çok anlamıyorum,ama eğer android tabletler android uygulamaları,oyunları çalıştırıyorsa tableti tercih ederim.

Kerim.

Kerim.

Üye
tablet alırsın 1 ay sonra sıkılırsın.netbook al ömür boyu kullan...

123fatih

Üye
tabıkı netbook tabletler daha yenı oldugu ıcın hemen hemen ıstedgn herseyı bulamazssn program veya oyun olarak..netbooklarda ısletm sıstemı wındows oldugu ıcın cevresı baya genıs..ama tabletlerde oyle bı secenek kısıtlı.bn alacagm 1 ay sonra..alacagım ozellıkler oncelıkle 2 gb ram 6 hucrelı pıl dıgerlrı zaten vardır.