Tablet alacaklar muhakkak okusun

Sponsorlu Bağlantılar

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
Tablet alacaklar muhakkak okusun
Arkadaşlar hem hesaplı hemde düzgün bi tablet almak istiyorsanız size şiddetletavsiye edeceğim bi ürün var sus memo pad hd 7 internettenözelliklerine ayrıntılı bi şekilde bakabilirsiniz ışte bende bugün aldım gerçekten harika bi tablet abartmıyorum ucuz kıytırık tabletler 200 veya 300 tl boşu boşuna vereceğinize 410 tl ye vatandan bu ürünü alabilirsiniz bende bundan önce pirana business 2 tab 9 vardı 300 lira ona boşuna para verdim bu tabletten gerçekten memnunum eğer bi sorunuz varsa buradan bana sorabilirsiniz

djsalih91

djsalih91

Üye
özellikler iyi ama 7" tablete 400 lira civarı para vermek pek akıl kârı değil bence

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
özellikler iyi ama 7" tablete 400 lira civarı para vermek pek akıl kârı değil bence
Bende ilk tabletimi (piranha busines 2 tab 9) senin gibi düşunerek almıstım ama her sey inch buyüklügünde bitmiyor malesef

Symbianize

Symbianize

Üye
Güzele benziyor ama fiyat biraz pahalı gibi 250 daha koyup iPad mini alınabilir yada 100tl koyulup iPad2

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
[quotl="Symbianize, post: 6476991, member: 1083521"]Güzele benziyor ama fiyat biraz pahalı gibi 250 daha koyup iPad mini alınabilir yada 100tl koyulup iPad2[/quote]
500 tl ipad ben pek göremedim ama

Symbianize

Symbianize

Üye
iPad2 ler o civarda 500-600 arası mini bile 650

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu tabletden gayet memnunum ve ayrıca ipad leri hiç 600 tl den aşağı görmedim en azından vatan teknosa veya bimeks de

Symbianize

Symbianize

Üye
Vatan teknosa gibi yerlere bakarsan görmen mümkün değil yazıcıoğlu gibi yerlerde dediğim fiyattan bulabilirsin

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma ama bu mağazalardan başka bi yerden pek teknoloji ürünü almam da

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Kardeşim ne kadar iyi olursa olsun Galaxy Tab 3.0 7" varken kimse bunu almaz :)

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
Ve buna samsungun wifi çekme eksikliği de eklenince

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Bilmiyorum ama bana tablet konusunda Galaxy Tab bir adım önde geliyor. Ha param olsa iPad alırım o ayrı :)

kestal

kestal

Üye
    Konu Sahibi
OnurErsay pod77061' Alıntı:
Bilmiyorum ama bana tablet konusunda Galaxy Tab bir adım önde geliyor. Ha param olsa iPad alırım o ayrı :)
Zevk meselesi saygi duyarim

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
tab 3 e otg bile takılmıyor asus daha iyi

romedon

romedon

Üye
nexus 7 varken kimsenin memopada bakacağını sanmam

bursagsli

Üye
Ben kullanıyorum gayette güzel bir cihaz özellikle wifi çekimi