Fantastik20
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yazılımı yeniden yükleyeceksiniz o zaman.fabrika ayarlarina dönmeyi denedim olmadı
Marka/Model?fabrika ayarlarina dönmeyi denedim olmadıpeki android 4.2.2 yüklenirmi
özellikler:
1.0 ghz
1gb ram
symbiandan gecince karışık geldi biraz :-)Kardeş Acemi Sanırım
hard atmayi bi deneyeyim bakayim ne olacakben format attim ama hard değil yani sadece uygulamalar sildiydi sd cardıda silemi tiklayayimHard Format At Düzelir Bazen Çöker Nandroid Değil Mi Tablet? Sen Hard Format At Düzelir Ama Yine Arada Çökerse Şaşma Dosyaların Yedekli Olsun
Kesin Sonuç Alırsınhard atmayi bi deneyeyim bakayim ne olacak
Atmayı Biliyosun Değil Mi Tuşlarla?hard atmayi bi deneyeyim bakayim ne olacakben format attim ama hard değil yani sadece uygulamalar sildiydi sd cardıda silemi tiklayayim
Hayır O Biraz Değişik Bir Olay Senin Cihaz Çökmüş Açılmıyormu Ben Anlamadımki? Açılış Yazısında Kalıyor Diyorsun Ayarlara Nasıl Ulaşşıyorsunayarlardan atmicazmi
Ha O Zaman Googleye Hard Format Yaz Arat Tabletler İçin Androidlerde Biraz Değişik Nokiada Filan Olsa Tuşlara Basarak Yapıyorsunda Yada Forumda Varsa Bilmem Biraz Karişik Ama Bi İki Kere Yap Alışırsın Hard Format Atarsın Hemenhaci kaliyor ama dördüncü beşinci deneyişte acılıyor
Ses Kısma + Açma Tuşu? .malesef kardeş googlede anlatılanlar benim tablete olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?