t8788 yazılım yükleme yardım!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

saaleenn

Üye
    Konu Sahibi
t8788 yazılım yükleme yardım!!!!!
arkadaşlar lütfen yardım edin HTC surround t8788 telefonum var yazılımı otutturamadım sureklı kapanıo yazılım nasıl atılır bılmıyorum SPL-4.3.2250 lütfen yardım.. kafayı yicem artık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
diger konuda cevabi vermiltim. Buraya da yazayım.

öncelikle cihazı pc'ye baglayıp zune'u çalıştır. Daha sonra zune senkronizasyonu tamamladıktan sonra güncelleme uyarisi vermezse üst barda phone'a tıklayıp settings/update yolunu izleyerek güncellemeleri kontrol et. Güncelleme gözükmezse altta "restore" ye tıkla. Yazilim yeniden yuklenir. Sorunlarin duzelmiş olur. Daha sonra tekrar cihazini unlock edip devam edebilirsin.

Öncelikle settings/about/more info'ya tıklayarak OS version numarasini yazin. Muhtemelen cihaziniz hala wp7.5 yuklu. Zune ile guncelleme kontrolu yapip wp7.8 yukleyin sorunlariniz hallolucaktir.

saaleenn

Üye
    Konu Sahibi
ewet 7.5 yuklu fakat zune yı açtığımda herhangı bır işlem yapmıyor update yapıorum bikac işlem yapıp bırakıo restore de yok nasıl yapıcam hıc bır fıkrım yok tamamıyle yabancıyım bu sisteme seven eighter yukleyıp denemeye calıstım sıstem iyice gitti ne menüye gırıo ne bısey yapıo lütfen yardım

saaleenn

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo denedım update yok restore yok seven eighter la 7.8 i yuklıım dedım ıyıce gıttı yazılım iostan vazgectıgıme pışman ettı benı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
seveneighter guncellenmişti. Son sürümünü mü denediniz.

saaleenn

Üye
    Konu Sahibi
ewet son surumuydu ama ıyıce kullanılamaz halae getirdi fakat benım rom atıp tekrar windows kurmam lazım fakat tamamen yabancıyım bu sisteme ıphoneda shift e basıp itunesle yazılımı kuruyodum fakat bunda nasıl yapılır hıc bır bılgım yok :(

saaleenn

Üye
    Konu Sahibi
simdi 7.8 i yukledım msj tıklıorum ger menüye atıo wifiyi tıklıyorum menüye atıo zune den restore yaptım 7.5 geri geldı yıne menüye atıo bu nasıl bır yazılımdır yahu bı mavı ekran vermedıgı kaldı

Üst Alt