Karşılaştırma t60 mı g2 mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
t60 mı g2 mi ?
hangi telefon önerilir ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
G2de Fena Sayılmaz Ama T60 Nasıldıki? Hafiza Kartı Çıkıyomu Takılıyormu Batarya Filan G2 Eskidi Bence

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
t60 da nfc yok çözünürlüğü az çizilmeye dayanıklı ekran yok ama sd girişi var ama 32 gb yer olacak zaten ihtiyaz olurmu daha sd ye

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunları Bilmiyordum 900 TL Olmuş Başka Bişey Al Bence

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
-Emre

-Emre

Üye
İkisi arasında g2. Ancak android one bile bu cihazlardan iyi performans sunar şuan. Önü kapalı cihazlar almayın.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Android one neymiş.
G2 den iyi performans sunan cihazlar G2 den sonra çıkmış olan amirallerdir. Günümüz amiralleri ile karşılaştırma yapamayacağımız cihazlar G2 ile aşık atamaz.

Sir Ketmut

Sir Ketmut

Üye
G2'nin işlemci daha iyi bir işlemci. Ben T60 kullanıyorum almadan önce aklımda bu soru vardı. Genel anlamda memnunum ama bence her ne kadar eskimiş dahi olsa G2 iyidir diye düşünüyorum. T60'ın içinde gelen uygulamaları, root yapılamaması, ara yüzü başlı başına almamak için nedendir aslında. Android One iyi performans sunuyor diyen arkadaş bunun kısa süreceğini bilmesi lazım. Snapdragon 410 işlemci ne kadar götürür bilinmez. Saf yazılım diye idare eder ama ileride sorun çıkartacaktır. Bu arada T60'a Android M verilecekmiş.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
root yoksa kalsın usta iş görmez o telefon :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
İkisini karşılaştırmayı teknolojiye atarlanan adam bile yapmamıştır :ehe G2 usta :oke: Eski meski ama diğerinden daha iyi olduğu katidir.

• Beğen
lazye

lazye

Üye
G2 katlar

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
LG al gitsin yükle 4.2.2 7 saat ekranın keyfini sür.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
T60 alınmaz
eğer imkanın varsa G2 32GB al gitsin hafıza kartını düşünmüyorsun
eğer hafızaya ihtiyaç duyarsan otg ile usbye aktarım yaparsın

KAYIP-ADAM

Üye
G2 almanı tavsiye ederim.

• Beğen
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
ortak42

ortak42

Üye
Derdiniz güncelleme olup durmasını git G2 al S4 al lolipop neyine yetmeyecek zaten t60 lolipop dan öteye geçmez G2 ve S4 te lolipop ta kalacak bende S4 var tavsiye ederim babamda g3 yeni aldı memnun gidip te GM android one falan alma hersey güncelleme değil.

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
En son android sürümünü kullanmak istiyorsan custom romlarla sağlanabilir. Zaten Android One da saf android olduğu için aynıya geliyor
ama lg g2den desteğini çekecek

mustipa

mustipa

Üye
tabiki g2 ben bir ay önce teknosadan aldım 1.200 tl ye çok güzel bir cihaz

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt